Oğlu Madende Mahsur Kalan Anne: Oğlum Yüzme de Bilmezdi, Ne Yaptı - Son Dakika
Güncel

Oğlu Madende Mahsur Kalan Anne: Oğlum Yüzme de Bilmezdi, Ne Yaptı

Ermenek'teki kömür ocağında mahsur kalan işçilerden Tezcan Gökçe'nin annesinin "Oğlum yüzme de bilmezdi, suyun içinde ne yaptı?" feryadı yürekleri dağladı.

30.10.2014 12:19  Güncelleme: 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ermenek ilçesindeki kömür ocağında mahsur kalan 18 işçiden Tezcan Gökçe'nin anne ve babası, oğullarına sağ salim kavuşacaklarına dair umutlu bekleyişlerini sürdürüyor.

Kömür ocağında yaşanan kazanın ardından Tezcan Gökçe'den iyi bir haber gelmesini bekleyen 75 yaşındaki babası Recep ile annesi Ayşe Gökçe, büyük endişeyle gelişmeleri takip ediyor.

"OĞLUM YÜZME DE BİLMEZDİ NE YAPTI SUYUN İÇİNDE"

Ayşe Gökçe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ellerinden hiçbir şey gelmemesinin üzüntüsü içerisinde olduklarını söyledi. Olayı duyunca ne yapacaklarını bilemediğini dile getiren Gökce, o günden sonra sürekli ağladığını ifade etti.

"Oğlum yüzme de bilmezdi, suyun içinde ne yaptı? Geceleri uyuyamıyorum. 'Ocağa gitme artık' diye kaç defa söylememe rağmen beni dinlemedi" diyen Gökçe, geceleri kendileri için sabah olmadığını vurguladı.

Baba Gökçe ise torunlarına babalarının ocakta olduğunu ve geleceğini söylediklerini anlattı.



"GİTTİ Mİ BENİM OĞLAN ŞİMDİ SAKLAMAYIN"

Böyle bir olayın başlarına geleceğini hiç düşünmediklerini belirten Gökce, şöyle konuştu:

"Olayı duyduğumuzda acımızdan çok ağladık. Annesinin ve eşinin 'işi bırak' demesine rağmen onları hiç dinlemedi. 'Burada dursam ne yapacağım. Gidip çalışayım' derdi. Hala oğlumdan iyi bir haber alamadığımız için perişan olduk. İki gündür 'akşam gelecek' diye gözümüz kapıda ama hala gelmedi. Kimse de bir şey söylemiyor."

Röportaj sırasında Gökçe, "Gitti mi benim oğlan şimdi, saklamayın" diye sorduğu AA muhabirinden, "Henüz hiçbir şey belli değil. Çalışmalar sürüyor" cevabını alınca biraz rahatladı.


Oğlu Madende Mahsur Kalan Anne: Oğlum Yüzme de Bilmezdi, Ne Yaptı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Oğlu Madende Mahsur Kalan Anne: Oğlum Yüzme de Bilmezdi, Ne Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • DOGUS YILMAZ: SENİN GÖZ YAŞLARINA KURBAN OLSUNLAR TEYZEM :( 29 0 Yanıtla
  • TOTEMİN GÜCÜNE İNANIRIM BEN.:)))): KURBAN OLAYIM O GÖZLERİNE ANNEM BENİM, SEBEP OLANLAR ALLAHTAN BULSUN. . !! 27 1 Yanıtla
  • LCA: Allah sabır versin. Allah tan umut kesilmez. 17 2 Yanıtla
  • reis: Allah sabır ve tahammül versin temenim sağ salim çıkmaları 19 0 Yanıtla
  • hakan kaya: daha fazla para kazanmak için bu insanların hayatını hiçe sayan o işletmecilere yazıklar olsun o kadar parayı gözünüze mi sokacaksınız ey şerefsizler biraz da insanların hayatına iş güvenliğine önem verin içim yanıyor söyleyecek söz bulamıyorum 9 0 Yanıtla
  • ferhat: ateş düştüğü yeri yakıyor şimdi şirket yetkilileri gitsin de bu anneye doğal afetten bahsetsin de göreyim benim hiç suçum yok Allah böyle istedi desin 5 0 Yanıtla
  • aaahh ahh: ah anacım ah; yaktın beni ağlattın beni bu hain dünya garibe zindan zalimlere güzel 5 0 Yanıtla
  • muhammet bartın: Türkiyede yaşamak tesadüf . . ! 4 1 Yanıtla
  • neco: Ah anacigim ah. allah bu yasta bu aciyla kimseyi imtihan atmesin. allah sabir, metanet versin. 4 0 Yanıtla
  • hakan kaya: para için bu hayatları hiçe sayanların buna göz yumanların canı sağolsun nede olsa güzelim türkiyede yaşıyoruz hep ezilen anadolunun fakir insanları 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Hakkari Yüksekova'da Yılanlar Sürü Halinde Görüntülendi
    14:05 Hakkari Yüksekova'da Yılanlar Sürü Halinde Görüntülendi

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesine 30 kilometre uzaklıkta bulunan Yılan Pınarı bölgesinde sıcak havayla birlikte ortaya çıkan yılanlar, kayalıklarda sürü halinde görüntülendi. Vatandaşlar her yıl bu dönemde yılanların sürüler halinde ortaya çıktığını belirtti ve bölgeye ilgi gösteren meraklı insanların olduğunu ifade etti.

  • İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı Açıldı
    14:03 İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı Açıldı

    Hükümlü ve tutukluların ürettikleri ürünlerin sergilendiği İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı, Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can'ın katılımıyla açıldı. Can, modern ceza infaz rejiminin insanı topluma geri kazandırma anlamında en üst seviyede hizmet verdiğini belirtti. Fuarda, hükümlü ve tutuklular tarafından üretilen gıda, tekstil, gümüş işleme, ahşap hediyelik eşya, deri çanta gibi ürünler sergileniyor.

  • Isparta-Antalya Karayolu'nda trafik kazası: 1 ölü
    14:01 Isparta-Antalya Karayolu'nda trafik kazası: 1 ölü

    Isparta-Antalya Karayolu Bucak Karacaören mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, otobüs ile otomobil çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Antalya'da Yarın Yapılacak Dünya Yürüyüş Şampiyonası Basın Toplantısı Gerçekleştirildi
    14:01 Antalya'da Yarın Yapılacak Dünya Yürüyüş Şampiyonası Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

    Antalya'da yarın gerçekleştirilecek Dünya Yürüyüş Şampiyonası öncesi basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Antalya Valisi Hulusi Şahin, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, World Athletics (WA) Üst Yöneticisi Jon Ridgeon, eski sporcu Robert Korzeniowsk ve milli atletler katıldı. Şampiyona, 52 ülkeden 431 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek ve olimpiyat kotaları dağıtacak en büyük organizasyon olacak.

  • Kars Harakani Havalimanı'nda Mart ayında 46 bin 846 yolcuya hizmet verildi
    13:59 Kars Harakani Havalimanı'nda Mart ayında 46 bin 846 yolcuya hizmet verildi

    DHMİ Genel Müdürlüğü, Kars Harakani Havalimanı'nın 2024 yılı Mart ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı. Mart ayında Kars Harakani Havalimanı'nda iç hat yolcu trafiği 46 bin 846 olarak gerçekleşti. Ayrıca, iç hatlarda 349 uçak iniş-kalkış yaparken, toplamda 409 ton yük taşındı. 2024 yılının ilk 3 ayında ise Kars Harakani Havalimanı'nda toplamda 163 bin 102 yolcu, bin 019 uçak ve bin 578 ton yük trafiği kaydedildi.


Advertisement