Oğlu 10'uncu Kattan Atlayan Baba: İntihar Etmedi, Düştü - Son Dakika
Güncel

Oğlu 10'uncu Kattan Atlayan Baba: İntihar Etmedi, Düştü

Oğlu 10\'uncu Kattan Atlayan Baba: İntihar Etmedi, Düştü

Antalya'da 10'uncu kattaki evlerinin penceresine çıkan ve 24 saat sonra atlayıp yaşamına son veren Cahit Karaarslan'ın babası oğlunun intihar etmediğini söyledi.

20.09.2014 16:12  Güncelleme: 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da kendisini hastaneye götürmek isteyen doktor babasını güvenlik görevlileriyle karşısında görünce 10'uncu kattaki evlerinin penceresine çıkan ve 24 saat sonunda kendini boşluğa bırakarak yaşamına son veren 18 yaşındaki Cahit Karaarslan toprağa verildi. Cenaze töreninde bitkin görünen baba Dr. Taner Karaarslan, "Onun amacı intihar etmek değildi. Dengesini kaybedip düştü" dedi.

ÇABALAR YETMEDİ

Olay önceki gün saat 11.00 sıralarında Muratpaşa İlçesi, Şirinyalı Mahallesi'ndeki Barış Sitesi'nde oturan doktor çift Taner- Leyla Karaarslan'ın 10'uncu kattaki dairesinde başladı. Psikolojik rahatsızlığı olan ve üniversite sınavına hazırlanan Cahit Karaarslan'ı doktora götürmek isteyen cilt hastalıkları uzmanı doktor baba Dr. Taner Karaaslan, görev yaptığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin özel güvenlik görevlileriyle eve geldi. Karşısında babası ve özel güvenlik görevlilerini gören Cahit Karaarslan, 10'uncu kattaki evinin penceresine çıkarak intihar edeceği tehdidinde bulundu. 24 saat boyunca pencere boşluğunda bekleyen ve ikna edilemeyen genç için itfaiye ve AKUT görevlileri de çağrıldı. Dün saat 11.00 sıralarında kendisini izleyenlerin bakışları altında kendini boşluğa bırakan genç, ağır yaralı olarak götürüldüğü Özel Yaşam Hastanesi'nde kurtarılamadı.

MEŞLEKTAŞLARI GÜÇ VERDİ

Morgtaki işlemlerinin ardından aileye teslim edilen cenaze bugün öğle saatlerinde Şirinyalı Mahallesi'deki Sülemiş Camisi'ne getirildi. Cenaze törenine Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Muratpaşa Belediye Başkanı CHP'li Ümit Uysal ile Dr. Taner Karaarslan'ın görev yaptığı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki meslektaşları katıldı.

KARDEŞİ YIKILDI

Ağabeyinin tabutunun başucundan bir an olsun ayrılmayan 14 yaşındaki Ece Karaarslan, yakınlarının yardımıyla ayakta durabildi. 28 Nolu Sağlık Ocağı'nda görev yapan anne Dr. Lale Karaarslan da kızını teselli etmeye çalıştı.

"İNTİHAT ETMEDİ, DÜŞTÜ"

Oğlunun intihar etmediğini, yapılan haberler nedeniyle kızının da psikolojisinin bozulduğunu belirten Dr. Taner Karaarslan, şunları söyledi:

"Olay günü sabahı Cahit'i hastaneye götürmek için iki güvenlik görevlisi ile eve girdim. Çünkü delikanlı olduğu için gücüm yetmiyordu. Beni karşısında görünce hastaneye gitmemek için pencereye çıktı. Ben de önlem almak amacıyla polisi ve itfaiyeyi aradım. Bu süre içinde hastaneye gitmemek için 24 saat orada bekledi. Onun amacı intihar etmek değildi. Olay öncesi kendisine bir pantolon vermiştim. Sürekli pencerede kaldığı için paçası ayaklarına dolanıyordu. Olay anında ise köşeye tutunarak pantolonunu topluyordu. Bu yüzden dengesini kaybedip düştü."

TOPRAĞA VERİLDİ

Cahit Karaaslan'ın cenazesi öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Barınaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Muratpaşa İlçesi'ndeki Anadolu Lisesi'nden iki dönem önce mezun olan Cahit Karaarslan'ın, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanmayı hedeflediği, iki yıldır girdiği sınavda başarılı olamayınca da bunu büyük sorun haline getirdiği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Oğlu 10'uncu Kattan Atlayan Baba: İntihar Etmedi, Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement