Odunpazarı'ndan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı'ndan Kısa Kısa

Odunpazarı Belediyesi'nden ücretsiz bale kursu.

26.09.2014 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ücretsiz bale kursunun devam ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, uluslararası eğitmen ve dans sanatçısı Elif ve İlker İlik çiftinin yetiştirdiği 5 -12 yaş arasındaki balerinlerin katıldıkları kursların sürdüğü kaydedildi.

Klasik bale eğitiminin çocukların bedensel ve ruhsal gelişimi için büyük önem taşıdığına değinen eğitmenler, bale eğitimiyle ilgili bilgi almak isteyen vatandaşların Kurtuluş Mahallesi Uluman Sokak'ta yer alan OMEK binasına başvurabileceklerini bildirdi.

- Yalova Kırım Türkleri, Odunpazarı'nda

Yalova Kırım Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zeki Ertürk ve dernek üyeleri Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'u ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Odunpazarı Belediyesi Meclis salonunda konuklarına Eskişehir ve Odunpazarı hakkında bilgi veren Başkan Kurt, ziyaretin önemine dikkati çekerek, konuklarına ziyaret için teşekkür etti.

Kırım Tatarlarının vatan Kırım'a dönüşlerinin hızlandırılması ve mevcut sosyo-ekonomik problemlerinin bir an evvel çözülmesi gerektiğini belirten Başkan Kurt, bu konuda toplumun tüm kesimlerine büyük görevler düştüğünü kaydetti. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Odunpazarı'ndan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement