Odunpazarı'nda Yılbaşı Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı'nda Yılbaşı Kutlaması

Odunpazarı\'nda Yılbaşı Kutlaması

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen yılbaşı etkinliğine birçok Eskişehirli katıldı.

01.01.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen yılbaşı etkinliğine birçok Eskişehirli katıldı.

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen yeni yıl programı birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Odunpazarı Meydanı'nda gerçekleşen ışık gösterisi ile başlayan yeni yıl kutlamalarında, Eskişehirliler gönüllerince eğlendi. Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Dans Topluluğu'nun sunduğu dans gösterisi ile coşkusunu arttıran kutlamalarda dansçılara eşlik eden vatandaşlar hünerlerini sergiledi. Yeni yıl kutlamalarında yapılan oryantal şov da izleyenlerin beğenisini topladı.

Soğuk havaya aldırış etmeyen vatandaşlar, gökyüzündeki ışık gösterilerinin altında müzik ve dansın etkisine kapıldı. Aileleri ve sevdikleri ile birlikte meydanı dolduran Eskişehirliler, dilek balonları ile yeni yıldan beklentilerini gökyüzüne gönderdiler.

Eskişehirliler, belediye yetkililerine teşekkür ettiler. Yeni yıl kutlamalarında vatandaşların heyecanına ortak olan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, hemşehrileri ile birlikte doyasıya eğlendi. Yeni yıl için geri sayımı havai fişek gösterisi altında hemşehrileri ile birlikte gerçekleştiren Başkan Kurt, yaptığı konuşmada 2014 yılında yaşanan üzücü olaylara değinerek, "Odunpazarı'nı değiştireceğiz, Türkiyeyi değiştireceğiz. Bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.

Hemşehrilerine yeni yıl kutlama programına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Kurt, Odunpazarı'ndaki büyük değişimin tüm hızıyla devam edeceğini kaydetti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odunpazarı'nda Yılbaşı Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yaÅ?ar: Başkan biz halen temizlenmemiş sokak ve kaldırımlarda rezillik çekelim sen eylen sefasür neala memleket. 0 0 Yanıtla

Advertisement