Odunpazarı'nda Tiyatro Eğitimleri Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı'nda Tiyatro Eğitimleri Başlıyor

Odunpazarı\'nda Tiyatro Eğitimleri Başlıyor

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi geleceğin tiyatrocularını yetiştirmek için tiyatro eğitimine başlıyor.

07.11.2015 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi geleceğin tiyatrocularını yetiştirmek için tiyatro eğitimine başlıyor.

Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, Genel Sanat Yönetmeni Hakkı Kuş liderliğinde, Eskişehir ve Türkiye'nin kültür sanat alanında uzman sanatçı ve eğitmenler ile birlikte vereceği eğitimler ile sanata katkı verecek. Son başvuru tarihi 12 Kasım olan eğitimler için herhangi bir ücret talep edilmeyecek.

Tiyatro eğitimine katılacak vatandaşların 18-26 yaş aralığında olması gerektiğini ifade eden yetkililer, 2 yıl sürecek eğitimi başarıyla bitiren öğrencilere sertifika verileceğini belirtti. Yetkililer ayrıca, 14-15 Kasım tarihlerinde Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde tiyatro eğitimine katılacak öğrenciler için sınav yapılacağını kaydettiler.

Eğitimi almak isteyen vatandaşların Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'ne gelmeleri gerektiğini ifade eden yetkililer, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, 18-26 yaş arasında, tiyatro sanatını yapamayacak ölçüde bedensel bir engeli bulunmayan ve erkek adaylar için askerlik problemi olmayan vatandaşların başvurabileceğini söyledi.

Başvuru yapacak adaylar için hazırlayacakları başvuru belgeleri şu şekilde;

"Nüfus cüzdanı veya resmi bir kimlik fotokopisi, öğrenci ise öğrenci belgesi, çalışıyor ise kurumdan alınmış belge, çalışmıyor ise ikametgah belgesi, 2 adet vesikalık fotoğraf, telefon numarası ve mail adresi." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odunpazarı'nda Tiyatro Eğitimleri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement