Odunpazarı'nda Sokaktaki Kediler İçin El Ele Verildi - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı'nda Sokaktaki Kediler İçin El Ele Verildi

Odunpazarı\'nda Sokaktaki Kediler İçin El Ele Verildi

Prof. Gazi Özdemir’in öncülüğünü yaptığı sokak kedilerine barınma evleri bağış kampanyası kapsamında 8 adet barınak hazırlandı.

07.02.2016 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Prof. Gazi Özdemir'in öncülüğünü yaptığı sokak kedilerine barınma evleri bağış kampanyası kapsamında 8 adet barınak hazırlandı.

Kendisi de bir hayvansever olan Özdemir, sokak kedilerinin barınıp beslenmesi için barınak yapma fikri ile Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü'ne başvurdu. Vatandaş inisiyatifiyle başlayan bu harekete Odunpazarı Belediyesi'nin destek olmasıyla 8 adet barınak hazırlandı. Barınaklardan ilki bağış yapan hayvansever gönüllüler, Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) üyeleri, mahalle muhtarı ve birçok vatandaşın katılımı ile Vişnelik mahallesine yerleştirildi. Civarda yaşayan kedilerin bir anda ilgi odağı olan barınak, çok sayıda kedinin güven içerisinde beslenme ve barınma ihtiyacını karşılayacak şekilde imal edildi. Türkiye'de örneği bulunan ancak ilk defa sivil halkın katkıları ile yapılan bu barınakların hafta boyunca yerleştirilmesi tamamlanacak. Kampanyaya katılarak bağış yapan ve yaptıkları barınaklara isimleri verilen hayvanseverler: "Seyhan - Metin Yalçın, Hatice - Ercan Gülce, Ece Yılmaz - Mehmet Can Özdemir, Melis - Alya Çoksüren, Esin Sipahi Arkan, Perizat - Erdinç Düzarat, M. Nurdan Üstün ve Kudret Akmen." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odunpazarı'nda Sokaktaki Kediler İçin El Ele Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement