Odunpazarı'nda Kur'an Kursu Yeni Eğitim Dönemi Başladı - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı'nda Kur'an Kursu Yeni Eğitim Dönemi Başladı

Odunpazarı\'nda Kur\'an Kursu Yeni Eğitim Dönemi Başladı

Eskişehir Odunpazarı’ndaki Kur’an kurslarında 2015-2016 yılı eğitim öğretim döneminin başlaması münasebetiyle bir program düzenlendi.

30.09.2015 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Odunpazarı'ndaki Kur'an kurslarında 2015-2016 yılı eğitim öğretim döneminin başlaması münasebetiyle bir program düzenlendi.

Tevhit Cami Kur'an Kursu açılış programına, Odunpazarı Kaymakamı A. Selim Parlar, İl Müftü Yardımcıları Orhan Tosun, Şerife Hanım Altuner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Odunpazarı İlçe Müftüsü Burhan Çakır, Kur'an kursu öğreticileri, kurs öğrencileri ve çok sayıda misafir katıldı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı. Okunan Kur'an-ı Kerim ardından İlçe Müftüsü Burhan Çakır, yaptığı açılış konuşmasında, Kur'an kurslarında öğrenim gören annelere çok büyük görev düştüğünü belirtirken, yeni dönemin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

İl Müftü Yardımcısı Orhan Tosun da konuşmasında yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileklerini belirtti.

Konuşma sonrası Odunpazarı Müftülüğü Tasavvuf Musikisi Korosu tarafından okunan ilahiler sonrası Kur'an kursu açılışı için kurdele kesildi. İlçe Kaymakamı Parlar ve misafirler tarafından Kur'an kursunun gezilmesi ve Kur'an kursu öğreticilerinden kurs hakkında bilgi alınması sonrası gerçekleşen ikramla program sonlandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odunpazarı'nda Kur'an Kursu Yeni Eğitim Dönemi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement