Odunpazarı'nda Dünya Müzikleri - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı'nda Dünya Müzikleri

Odunpazarı\'nda Dünya Müzikleri

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Ağaç Güzeldir etkinlikleri, dünyaca ünlü müzisyenlerin sunduğu özel konserlerle devam ediyor.

23.03.2015 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen Ağaç Güzeldir etkinlikleri, dünyaca ünlü müzisyenlerin sunduğu özel konserlerle devam ediyor.

Dünyanın 68 ülkesinden Eskişehir Odunpazarı'na gelen müzisyenler Kurşunlu Külliyesinde sundukları konserlerle Eskişehirlileri adeta büyülüyor. Her gün farklı bir müzisyenin sahne aldığı Kurşunlu Külliyesinde son olarak Lübnan rüzgarı esti. Lübnan en önemli sanatçılarından biri olan Nasser Makhoul tarafından sunulan konser, sanatseverler tarafından büyük ilgi ile takip edildi. Lübnan'a özel müzik aletleriyle Kurşunlu'yu dolduran Eskişehirlilere müzik dolu dakikalar yaşatan Makhoul, söylediği hareketli parçalarla izleyenleri coşturdu.

Etkinlikler kapsamında Odunpazarı'nda bulunan Lübnan asıllı ahşap sanatçılarının da yöresel danslarıyla eşlik ettiği konser sonunda tüm sanatçılar uzun süre ayakta alkışlandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odunpazarı'nda Dünya Müzikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement