Odunpazarı'nda 5 Bin Kişiye Geri Dönüşüm Eğitimi Verildi - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı'nda 5 Bin Kişiye Geri Dönüşüm Eğitimi Verildi

Odunpazarı\'nda 5 Bin Kişiye Geri Dönüşüm Eğitimi Verildi

Odunpazarı Belediyesi geri kazanım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken gerçekleştirdiği yeni çalışmalarla da hizmet alanını genişletiyor.

05.11.2015 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi geri kazanım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken gerçekleştirdiği yeni çalışmalarla da hizmet alanını genişletiyor.

Son olarak gezici eğitim ekibi tarafından Emek, Büyükdere, Göztepe mahallelerinde 2 bin 379 kişiye geri kazanım konulu seminerler verildi. Ayrıca, Cumhuriyet Bulvarı, Hamamyolu Caddesi ve çevresi, Adalar, Atatürk Bulvarı ve Atatürk Caddesi bölgelerinde bulunan haneler ve işletmelere de geri kazanım atığı ve çöp çıkartma saatleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

3 BİN 78 ÖĞRENCİYE SEMİNER VERİLDİ

Yapılan eğitimlerde öğrencileri de unutmayan Odunpazarı Belediyesi Çevre Koruma Kontrol ekipleri 2015 yılında 3 bin 78 öğrenciye geri kazanım konulu seminerler vererek öğrencileri geri kazanım sistemi üzerine bilgilendirdi. Yapılan eğitim çalışmaları ile günlük hayatta en çok kullanılan geri dönüşüm malzemelerinin doğaya zarar vermeden geri dönüştürülmesi hedefleniyor.

Öte yandan, geri kazanım çalışmaları hakkında bilgi edinmek isteyen vatandaşların www.donusumseninlebaslar.com web sitesinden ve "Dönüşüm Seninle Başlar" isimli Facebook hesabından bilgi edinebilecekleri bildirildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odunpazarı'nda 5 Bin Kişiye Geri Dönüşüm Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement