Odunpazarı İftar Programları Gökmeydan Mahallesi'nde Devam Etti - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı İftar Programları Gökmeydan Mahallesi'nde Devam Etti

Odunpazarı İftar Programları Gökmeydan Mahallesi\'nde Devam Etti

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen ve vatandaşlardan büyük ilgi gören Ramazan ayı programları devam ederken hazırlanan program kapsamındaki iftar etkinliği Gökmeydan Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

01.07.2015 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen ve vatandaşlardan büyük ilgi gören Ramazan ayı programları devam ederken hazırlanan program kapsamındaki iftar etkinliği Gökmeydan Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

Gökmeydan Mahallesi Açık Pazar yerinde düzenlenen iftar programına Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve çok sayıda vatandaş katıldı. Odunpazarı Belediyesi Aşevi tarafından yapılan yemeklerle oruçlarını açan vatandaşlar, Ramazan ayının bolluk ve bereketini paylaştı.

"YAN YANA GELMEMİZ LAZIM"

Katılımın bir hayli fazla olduğu iftar etkinliğinde Başkan Kurt, Gökmeydan Mahallesi sakinlerinin Ramazan'ını kutladı. Kurt, "Ramazanların önemini, güzelliğini anlatmaya gerek yok. Bu duyguları yaşamamız lazım. Yan yana gelmemiz, birlikte olmamız lazım. Bu ülke bizim, Eskişehir hepimizin. Odunpazarı sahip çıkılması gereken bir yer. Odunpazarı yaşanacak bir yer olmalı. Biz bunun için uğraşıyoruz" dedi.

İftar programında ilk olarak Odunpazarı Belediyesi sanatçıları tarafından tasavvuf müziği ve semazen gösterisi gerçekleştirilirken daha sonra Aşuk ile Maşuk vatandaşlara eğlenceli dakikalar yaşattı. Ardından sahne alan Eskişehir'in sevilen seslerinden Mesut Girgin vatandaşları coştururken mahalle sakinleri de şarkılara eşlik ederek gönüllerince eğlendi.

Öte yandan, 3 Temmuz Cuma günü Orhangazi Mahallesi Açık Pazar yerinde gerçekleştirilecek programın ardından tasavvuf müziği, semazen gösterisi ve sanatçı Mine Sağlam'ın konserinin olacağı bildirildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odunpazarı İftar Programları Gökmeydan Mahallesi'nde Devam Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement