Odunpazarı Halk Danslara Topluğu Bulgaristan Yoğurt Festivali'nde - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı Halk Danslara Topluğu Bulgaristan Yoğurt Festivali'nde

Odunpazarı Halk Danslara Topluğu Bulgaristan Yoğurt Festivali\'nde

Odunpazarı Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, Bulgaristan’ın Razgrad kentinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yoğurt Festivaline adeta damga vurdu.

24.07.2015 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, Bulgaristan'ın Razgrad kentinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yoğurt Festivaline adeta damga vurdu.

22 - 24 Temmuz tarihleri arasında yapılan festivalde Odunpazarı Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, Yoğurt yarışmasında 1'inci, Dans Kraliçesi yarışmasında ise 2'nci oldu. Razgrad'da her yıl Temmuz ayında düzenlenen Yoğurt Festivali, Halk Oyunları ve Sanatları Festivali bu sene de keyifli günler yaşatıyor. Yoğurt Festivali'nde 21 dansçıdan oluşan Odunpazarı Belediyesi Halk Dansları Topluluğu sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çekti. Odunpazarı Belediyesi Halk Dansları Topluluğu binlerce kişinin katıldığı Yoğurt Festivali'nde, özel ve enerjik bir koreografi ile muhteşem bir gösteriye imza attı. Festivalin resmi törenle açılışından hemen sonra yapılan yoğurt yarışmasında birincilik alan Odunpazarı Belediyesi, Dans Kraliçesi yarışmasında ikinciliği aldı.

Razgrad halkına ve diğer ülkelerden gelen misafirlere hazırladıkları eğlenceli koreografi ile görsel şölen sunan Odunpazarı Belediyesi, ülkemizi ve şehrimizi uluslararası bir platformda tanıtma imkanını elde etti.

HEDİYELER BAŞKAN YARDIMCISINDAN

Odunpazarı Belediyesi ekibini makamında ağırlayan Razgrad Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hasanov, Razgrad tarihini ve gezilecek yerleri, tarihi anıtların, azizlerin heykellerinin bulunduğu yerlerin bakıma ve tadilata alınarak tarihi kaybetmek istemediklerini aktardı. Sohbetin ardından Razgrad belediye başkan yardımcısı, minyatürlerden oluşan hediye setini Odunpazarı Belediyesi ekibinden Ceren Seda ve Oktay Şahin'e armağan etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odunpazarı Halk Danslara Topluğu Bulgaristan Yoğurt Festivali'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement