Odunpazarı Belediyesi Yaz Okullarında Sertifika Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı Belediyesi Yaz Okullarında Sertifika Heyecanı

Odunpazarı Belediyesi Yaz Okullarında Sertifika Heyecanı

Odunpazarı Belediyesi Yaz Spor Okulları kapanış töreni ve sertifika dağıtım programı yapıldı.

27.08.2014 18:00  Güncelleme: 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Üniversite Evleri Futbol Sahası'nda gerçekleştirilen törende saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Programda konuşan Belediye Başkanı Kazım Kurt, ilçedeki okulların temizliğini belediye olarak kendilerinin yapacağını müjdeledi.

Odunpazarı Belediyesi olarak ilçedeki çocukların, her türlü kötü alışkanlıktan kurtulması için ciddi anlamda spora katkı vermek istediklerini belirten Kurt şunları kaydetti:

"ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM ÖĞRENCİ SAYISI ARTACAK"

"Odunpazarı Belediyesi bünyesinde kurulacak çocuk ve gençlik kulüplerine çocuklarınızı getirmenizi istiyorum. En önemli şey eğitim. Sizin çocuklarınız için yapacağınız her türlü katkıyı biz genişleterek büyüterek devam ettirmek istiyoruz. Önümüzdeki dönemde daha çok sayıda öğrenciye spor yaptıracağız. Daha çok öğrencimizi kültür ve sanat çalışmalarına davet ediyoruz. Çocuklarımız sporlarını yaparken biz velilerimizle Odunpazarı'nın yönetilmesini tartışmalıyız. Sporcu kardeşlerime bu işi bırakmak yok devam ediniz diyorum. Buna devam ettiğiniz zaman Odunpazarı Belediyesi'nden her türlü desteği eğitim alanında göreceğinizi bilmenizi istiyorum."

Konuşmanın ardından spor okullarına katılan öğrencilere sertifika verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Odunpazarı Belediyesi Yaz Okullarında Sertifika Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement