Odunpazarı Belediyesi Hizmet İçi Eğitimleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı Belediyesi Hizmet İçi Eğitimleri Devam Ediyor

Odunpazarı Belediyesi Hizmet İçi Eğitimleri Devam Ediyor

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen hizmet içi eğitimler devam ediyor.

21.11.2015 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen hizmet içi eğitimler devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, Odunpazarı Belediyesi Hizmet İçi Eğitimler kapsamında son olarak BEBKA 2015 Teknik Destek programı kapsamında yürütülen "Belediyelerde ARGE ve Yenilikçilik Yaklaşımıyla Sürdürülebilir Çevre Eğitimi" konulu eğitim semineri düzenlediği belirtildi.

Odunpazarı Belediyesi gerçekleştirdiği hizmet içi eğitimler sayesinde personelin bilinçlendiği ve belediye çalışmalarını daha verimli bir çalıştığı kaydedildi.

Başkan Kurt, eğitim semineri öncesinde yaptığı konuşmasında "Odunpazarı Belediyesi de çevre konusunda kendi üstüne düşeni yapmalı. Odunpazarı'nın en önemli alanlarından birisi olan temizlik ve çevre konusunda sürdürülebilir bir sistem sayesinde geleceği kurtarabiliriz. Eğitimle ilgili personelimizin her türlü alanı aşması lazım. Yeni olan her şeyi önce biz öğrenelim daha sonra biz topluma öğretelim. Odunpazarı Belediyesi katılımcı bir mantıkla yöneltilmeli, birbirimizi eleştirmeliyiz. Göreceğiniz bu eğitimin dağarcığınızda bir şeyler bırakacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Eğitimler 27 Kasım tarihlerine kadar devam edeceği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Odunpazarı Belediyesi Hizmet İçi Eğitimleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement