Odunpazarı Belediyesi Çalışanları İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı Belediyesi Çalışanları İftarda Buluştu

Odunpazarı Belediyesi Çalışanları İftarda Buluştu

Odunpazarı Belediyesi çalışanları, yeni yapılan aşevi binasının açılışı münasebetiyle düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

22.07.2014 01:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi çalışanları, yeni yapılan aşevi binasının açılışı münasebetiyle düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Açılışı yapılan 15 bin kişi kapasiteli Erenköy Mahallesi 2. Arabacılar Caddesi'ndeki "Odunpazarı Belediyesi Aşevi"nin bahçesinde düzenlenen iftar organizasyonunda belediye çalışanları hep birlikte oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşadı. Ezanın okunmasıyla oruçların açılmasının ardından belediye çalışanlarına hitap eden Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Ramazan ayının sonuna yaklaşırken belediye çalışanlarıyla birlikte olmak istediklerini ve bu nedenle yeni yaptıkları aşevinin bahçesinde iftar organizasyonu düzenlediklerini söyledi.

"Biz 5 yıl boyunca birlikte çalışmayı, birlikte üretmeyi ve birlikte paylaşmayı öğreneceğiz" diyen Kurt, " Odunpazarı'nın her karesinde, her sokağında, her mahallesinde bizim izimiz olacak, sizin payınız olacak ve Odunpazarı'nı güzelleştireceğiz. Bu süreçte bize omuz verecek olan tüm arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kurt, açılışı yapılan aşevi hakkında da bilgi vererek, şöyle devam etti:

"Bugün bu gördüğünüz aşevi, Odunpazarı Belediyesi çalışanlarına hizmet etmek üzere kurulmuştur. Temel amacı budur. Ama bunun yanında sosyal amaçları da olacaktır. Bölgemizdeki yoksulun, bölgemizdeki ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin tüm ihtiyaçlarını buradan kendi üretimimizle kendimiz karşılayacağız. Bu noktada da bize destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şimdi hem aşevimizin hem de aşevinin Erenköy'e taşınmasını mantıklı be doğru bir biçimde insanlara anlatabiliriz. Burada daha çok insanın ihtiyacını karşılayacağız. Kendi ihtiyaçlarımızı karşılayacağız. ve çalışanlarımızın düzgün, yeterli gıda almasını sağlayacağız. Bu noktada hep birlikte olmanın, hep birlikte çaba göstermenin gayreti içinde olursak çok memnun olurum. Ayrıca önümüzdeki günlerde gelecek olan Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum."

Daha sonra Başkan Kurt, aşevinin yapımında emeği geçenlere plaket takdim ederek, yeni yapılan aşevi binasını gezdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odunpazarı Belediyesi Çalışanları İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement