Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt Açıklaması

Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt Açıklaması

Kazım Kurt, "Belediyemiz, sosyal belediyecilik ilkelerini hayata geçirmek için her türlü olanağı kullanacaktır" dedi.

11.04.2014 18:36  Güncelleme: 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, "Belediyemiz, hemşehrilerimizin fırsat eşitliğinden yararlanmalarını amaçlayan, sosyal belediyecilik ilkelerini hayata geçirmek için her türlü olanağı kullanacaktır" ifadelerini kullandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve kamu görevlileri, Başkan Kurt'u ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve kendileri için bu ziyaretlerin büyük önem taşıdığını belirten Kurt, Odunpazarı Belediyesinin olmazsa olmazları arasına sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ve pozitif ayrımcılık ilkesinin geldiğini bildirdi. Kurt, şunları kaydetti:

"Belediyemiz, hizmet üretim ve dağıtımında çalışanları, yoksulları, muhtaçları, engellileri, yaşlıları, kadınları ve çocukları, koruma görevini yerine getirirken, pozitif ayrımcılığı temel ilke kabul edecektir. Belediyemiz, hemşehrilerimizin fırsat eşitliğinden yararlanmalarını amaçlayan, sosyal belediyecilik ilkelerini hayata geçirmek için her türlü olanağı kullanacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement