Ödemiş Belediyesi İşçilerine Yüzde 7 Zam - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Belediyesi İşçilerine Yüzde 7 Zam

Ödemiş Belediyesi İşçilerine Yüzde 7 Zam

Ödemiş Belediyesi bünyesinde çalışan kadrolu işçiler, toplu iş sözleşmesi ile yüzde 7 zam aldı.

05.05.2015 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ödemiş Belediyesi bünyesinde çalışan kadrolu işçiler, toplu iş sözleşmesi ile yüzde 7 zam aldı. Hizmet-İş Sendikası ile yapılan ve iki yılı kapsayan sözleşmeden kadrolu çalışan yaklaşık 110 işçi yararlanıyor.

Ödemiş Belediyesi bünyesinde çalışan tüm işçilerle YSE'deki şantiyede bir araya gelen Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem, sendika ile yapılan görüşmelerin sonucunu açıkladı. Belediyelerin imkanları çerçevesinde işçilere yüzde 7 zam yapıldığını belirten Badem, "Çalışanlarımızın emeğine ve emeğinin karşılığını her fırsat vermeye çok özen gösteriyoruz. 2004-2009 hizmet dönemimde de söylediğim gibi çalışan arkadaşlarımızla hep birlikteyiz ve yol haritamıza birlikte devam edeceğiz. Çalışanlarımızın emeklerinin karşılığını alınlarının teri soğumadan vermek benim için sözdü. Bu sözümüzü yerine getirdik. Belediyemizin piyasaya olan 28 milyar borcunu beklettik ama sizin alacaklarınızı bekletmedik. Gününde ödemeye gayret ediyoruz. Kadrolu işçilerimizin toplu iş sözleşmesi görüşmelerini tamamladık. Belediyemizin imkanları çerçevesinde yüzde 7 zam verebiliyoruz. Hayırlı olsun. Bu zam belediyemize yıllık 600 bin liralık bir yük getiriyor" dedi.

HİZMET ALIMIYLA ÇALIŞAN İŞÇİLERİNE SÖZ VERDİ

Başkan Mahmut Badem sözlerini şöyle sürdürdü: "Belediye hizmetlerinin 4'te 3'ü taşeron çalışanlarla yapılıyor. Taşeron çalışanlarımızın mağdur olmaması için ciddi bir çalışma içindeyiz. Onların haklarını vereceğiz. Ödemişlilere verdiğimiz sözleri yerine getirdiğimiz gibi, taşeronlara da verdiğimiz sözü yerine getireceğiz ve hep birlikte halaylarla kutlayacağız." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Belediyesi İşçilerine Yüzde 7 Zam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement