Oda Yöneticilerinden Koordinasyon Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Oda Yöneticilerinden Koordinasyon Toplantısı

Oda Yöneticilerinden Koordinasyon Toplantısı

Seyyar Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası’nda 2015 yılı koordinasyon toplantısı yapıldı.

08.01.2015 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyyar Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası'nda 2015 yılı koordinasyon toplantısı yapıldı.

Toplantıda; Büyükşehir Zabıta Müdürü Ender Kızılçay, Odunpazarı Zabıta Müdürü Fikret Uysal, Tepebaşı Zabıta Müdürü Bahri Ağaoğlu, Hal Müdürü Cemal Çarkçı, Üreticiler Birliği Başkanı Kemal Aydın, Yaş Meyve ve Sebze Tüketicileri Birliği Başkanı Mehmet Çiçek, Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan, Seyyar Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Başkanı Ali Sefa Şen ile buluşarak fikir alışverişinde bulundu.

CİDDİ ANLAMDA VERİMLİ

Seyyar Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Başkanı Ali Sefa Şen, 2015 yılı koordinasyon toplantısı ile ilgili, "Geçen yıl 4 kere yaptığımız bu toplantılarda belediyeler arası ve odalar arası işbirliğiyle esnafımıza daha rahat hizmet nasıl yapabiliriz tartıştık. Bu toplantılarımız ciddi manada fayda sağlıyor. İlk toplantıyı tuhafiyeciler odasında yapıyoruz. Ciddi anlamda verimli oluyor. Bu toplantılarımız esnafımız, belediyelerimiz ve odalarımız adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

KÜNYE OLAYI

Odunpazarı Zabıta Müdürü Fikret Uysal ise, pazar yerleri ile ilgili sorunlara çözüm bulmak amacıyla toplandıklarını dile getirerek, "Pazar yerlerin uygulanması gereken künye olayı var. Bununla ilgili de pazarcılar odasına bilgi vermek amacıyla bu toplantıyı yaptık" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oda Yöneticilerinden Koordinasyon Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement