Obm'de Yangın Tatbikatı Gerçeği Aratmadı - Son Dakika
Yerel

Obm'de Yangın Tatbikatı Gerçeği Aratmadı

Obm\'de Yangın Tatbikatı Gerçeği Aratmadı

İş sağlığı ve Güvenliği kapsamında yılda en az bir kere yapılması gereken yangın ve tahliye tatbikatı Orman Bölge Müdürlüğü binasında Orman Bölge Müdürü Okan Kurşun’un ve Adapazarı, Sapanca, Söğütlü ve Kaynarca Orman işletme Şeflikleri acil durum müdahale ekipleri ile tüm personelin katılımı ile gerçekleşti.

05.07.2014 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İş sağlığı ve Güvenliği kapsamında yılda en az bir kere yapılması gereken yangın ve tahliye tatbikatı Orman Bölge Müdürlüğü binasında Orman Bölge Müdürü Okan Kurşun'un ve Adapazarı, Sapanca, Söğütlü ve Kaynarca Orman işletme Şeflikleri acil durum müdahale ekipleri ile tüm personelin katılımı ile gerçekleşti.

İş sağlığı ve güvenliği kapsamında gerçekleşen tatbikatta İş Güvenliği Uzmanı Hasan Ali Demir, İşyeri Hekimi Zeliha Gülter Yalçın, İSG Sorumlusu Sinan Satılmış, İtfaiye Amiri Hakan Yanak ve Sakarya İtfaiyesi hazır bulundu. Tatbikatta yanıcı madde olarak odun, üstübü, benzin, mazot ve yağ kullanılırken, söndürücü olarak kuru kimyevi tozlu yangın söndürme cihazı ve itfaiye aracı kullanıldı.

Sakarya İtfaiyesi tarafından yapılan tatbikatta duman simülatörü ile oluşturulan duman, yangın söndürücü tüpleri ile bütün çalışanlara uygulamalı olarak gösterildi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Obm'de Yangın Tatbikatı Gerçeği Aratmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement