Obama, Çiprası Arayıp Öğüt Verdi: Saçlarına Aklar Düşer - Son Dakika
Güncel

Obama, Çiprası Arayıp Öğüt Verdi: Saçlarına Aklar Düşer

ABD Başkanı Barack Obama, Yunanistan'ın yeni Başbakanı Çipras'ı arayarak tebrik etti ve dinlenme tavsiyesinde bulundu.

29.01.2015 00:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD Başkanı Barack Obama, Yunanistan'ın yeni Başbakanı Aleksis Çipras'ı telefonla arayarak seçim zaferini kutladı. Çipras'a önümüzdeki günlerde dinlenmesi tavsiyesinde bulunan Obama, aksi taktirde kendisinde olduğu gibi saçlarına aklar düşeceği uyarısında bulunduğu kaydedildi.

TEBRİK ETTİ

Radikal Sol Koalisyon'un (Syriza) seçimlerden zaferle çıkarak hükümeti kurması üzerine Başbakan Aleksis Çipras'a dünyanın dört bir yanından tebrik mesajları gelmeye devam ediyor. Çipras'a bu akşam telefon açan ABD Başkanı Barack Obama, seçim zaferi dolayısıyla tebriklerini iletti. ABD'nin yeni Yunan hükümetine olan desteğini bildirdi.

"YUNANİSTAN'IN GİRİŞİMLERİNİ DESTEKLEYECEĞİZ"

ABD'nin yaklaşımının Avrupa'nın durgunluk sürecinden çıkarak büyüme politikalarına dönülmesi olduğunu aktaran Obama, bu sebeple Yunanistan'ın girişimlerini destekleyeceğini belirtti. Başkan Obama, ABD ve Atina arasında maliye bakanları arasında işbirliği yapılmasını da önerdi.

"SAÇLARINA AKLAR DÜŞER"

Çipras'a önümüzdeki günlerde dinlenmesi tavsiyesinde bulunan Obama, aksi taktirde kendisine olduğu gibi saçlarına aklar düşeceğini uyarısında bulundu.

Genç Yunan Başbakan Çipras'ın Başkan Obama'nın dinlenme tavsiyesine uymasının zor olduğu; zira görevi üstlendiği andan itibaren hükümetin yapması gereken çok fazla işi olduğunu söylediği öğrenildi.

Obama, Çiprası Arayıp Öğüt Verdi: Saçlarına Aklar Düşer
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Obama, Çiprası Arayıp Öğüt Verdi: Saçlarına Aklar Düşer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Brn: Ey cımhurbsşkanımız sizi seviyoruz be 1 5 Yanıtla
  • OSMAN OSMANOGLU: AMERIKA YUNAN BASBAKANIN YAPTIGINI HOSLANMIYOR ONEYDI ESKIDE AVRUPALILAR YUNANLARI KANDIRIP TÜRKIYE SIZE SALDIRACAK DIYE SILAHLAR SATARDI YUNANISTAN HEP BORCLANIRDI IS SILAH TÜCARLARIA YARARDI SIMDI YENI GENC BASBAKAN HERSEYI TERSINE DÖNDÜRDÜ SILAH TÜCARLARI AGIZLARI HAVADAN KALDI INSALLAH HEP BÖYLE DEVAM EDER YENI BASKANA DESTEK VERIYORUZ ARTIK YENI YETISMELER LAZIM NE OLDUSA HEP ESKI KAFALARDA HALK YORULDU BÜTÜN DÜNYANIN DEGISMESI LAZIM DEVLETLER KIMSENIN TEKELINDE DEGILDIR YUNAN HALKI HEP BORCLA BOGUSUYOR 1974 BU YANA YENI BASKANA TEBRIKLER 4 0 Yanıtla
  • Anadolu: Bu Anadolu da kim ? Nick imi çalmış!!! 0 1 Yanıtla
  • vatandaşş: xarak obamaa, laf konuştu balgabaa. . 0 0 Yanıtla
  • Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan'dan Mersin'e Projeler
    10:18 Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan'dan Mersin'e Projeler

    Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, kente güzel projeler kazandıracaklarını ve acil sorunlara çözüm bulacaklarını belirtti. Soydan, Mersin'in tarihi ve kültürel mirasını öne çıkaracaklarını ve kentin geleceğini değiştirmek için sandığa gidilmesi gerektiğini vurguladı.

  • Kilis'in coğrafi işaret tescilli lezzeti 'cennet çamuru', ramazanda da damakları şenlendiriyor
    10:17 Kilis'in coğrafi işaret tescilli lezzeti 'cennet çamuru', ramazanda da damakları şenlendiriyor

    Kilis'e özgü olan 'cennet çamuru' tatlısı, ramazan ayında da yoğun talep görüyor. Tel kadayıf, şeker, Antep fıstığı ve kaymağın harmanlanmasıyla hazırlanan bu lezzetli tatlı, iftar sofralarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

  • Bolvadin'de Huzur ve Güven İçin Asayiş Toplantısı Gerçekleştirildi
    10:17 Bolvadin'de Huzur ve Güven İçin Asayiş Toplantısı Gerçekleştirildi

    Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde, 31 Mart Yerel Seçimlerinin güven ve huzur içerisinde geçmesi için yapılan asayiş toplantısında alınan tedbirler değerlendirildi. Kaymakam Taner Bolat başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İlçe Emniyet Müdür Vekili Başkomiser Kadir Avcı ve İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Teoman Kaya da katıldı.

  • Denizli'de alkollü sürücüden hatalı sollama: Motokurye ölüme terk edildi
    10:17 Denizli'de alkollü sürücüden hatalı sollama: Motokurye ölüme terk edildi

    Denizli'de alkollü olduğu ve hatalı sollama yaptığı iddia edilen kadın sürücünün çarpıp ölüme terk ettiği motokurye kurtarılmadı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin camını kıran kuryenin param parça olan motosikleti ise çevreye saçıldı. Kazada hayatını kaybeden Aziz Soysaç'ın cenazesi otopsi işlemleri için adli tıp morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Kuşadası'nda Jandarma Ekipleri Trafik Denetimlerine Devam Ediyor
    10:16 Kuşadası'nda Jandarma Ekipleri Trafik Denetimlerine Devam Ediyor

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde trafik denetimlerine aralıksız devam eden jandarma ekipleri, sürücüleri denetleyerek bilgilendiriyor. Yapılan denetimlerde motosiklet, motorlu bisiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerine trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapılarak broşür dağıtılıyor.

  • AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Bergama ve Kınık'ta seçim çalışmalarını sürdürdü
    10:15 AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Bergama ve Kınık'ta seçim çalışmalarını sürdürdü

    AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Bergama ve Kınık'ta seçim çalışmalarını sürdürdü. İnan, Bergama'da esnafı ziyaret ederek Cumhur İttifakı Bergama Belediye Başkan Adayı Sadık Doğruer için destek istedi. İlçede iftar programına katılan İnan, seçimlerde iyi sonuçlar alacaklarını belirtti. Kınık'ta ise İnan, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer'in hizmetlerini övdü ve Kınık'a dair hayallerinin henüz bitmediğini söyledi.

  • Tekirdağ'da 44 Kişi Tutuklandı
    10:15 Tekirdağ'da 44 Kişi Tutuklandı

    Tekirdağ il genelinde polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 44 kişi tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde suç ve suç unsurlarına geçit verilmiyor. Ekipler, asayiş suçları başta olmak üzere aranan şahısların yakalanması için geniş çaplı çalışma yaptı. Yakalanan 104 şahıs adliyeye sevk edildi ve 44 kişi tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Ankara'da 1130 Aranan Şüpheli Yakalandı
    10:15 Ankara'da 1130 Aranan Şüpheli Yakalandı

    Ankara Valiliği, polis ve jandarmanın operasyonlarında çeşitli suçlardan aranan 1130 kişinin yakalandığını bildirdi. 22-28 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen kapsamlı çalışmalarda, 20 yıl ve üzeri hapis cezası olan 6, 10 yıl ve üzeri hapis cezası olan 14, 5-10 yıl arası hapis cezası olan 41, 5 yıla kadar hapis cezası olan 328 ve ifadeye yönelik aranan 741 kişi gözaltına alındı.


Advertisement