O Cinayete Tutuklama! - Son Dakika
Güncel

O Cinayete Tutuklama!

Samsun'da araçların yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada pompalı tüfekle bir kişiyi vurarak öldürdüğü iddia edilen genç çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanırken, arkadaşı ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

26.01.2015 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olay, İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi 9 Eylül Sokak'ta geçen Cuma akşamı saat 19.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak ortasında pompalı tüfekle sırtından yaralı vurulmuş halde bulunan Alper Sel (30), 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen şüpheliler ise, GNA 415 Gürcistan plakalı otomobil ile kaçtılar. Vatandaşların kaçan aracın plakasını polise bildirmesi üzerine Samsun polisi alarma geçti. Söz konusu otomobilin plakası çevre illerdeki ekiplere de bildirildi. MOBESE kameraları tarafından Çorum polisi tarafından fark edilen otomobil, Osmancık İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yaşanan kovalamaca sonrası yakalandı. Cumartesi günü Samsun'a getirilen cinayeti işlediği iddia edilen Recep İ. (25) ve yanında bulunan H.İ. (19), Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulandı. Olayla ilgili 2 kişinin de arandığı öğrenilirken, Recep İ. suçunu itiraf etti.

Olay günü arkadaşları ile buluştuğunu, piknik yapmaya gitmek için evinden çıkarken av amacıyla pompalı tüfeği de yanına aldığını ifade eden Recep İ., "İlyasköy Mahallesi'nde dolaşıyorduk. Bir ara bizim içinde bulunduğumuz otomobil ile ölen kişinin otomobili arasında yol verme meselesi yaşandı. Sözlü tartışma oldu. Daha sonra olay yerinden ayrıldık. Ancak yine mahallede araçla gezerken ölen kişi bizim aracımıza doğru vurdu. Bu sırada araçtan indik. Tartışma yaşadık. Elinde sopa vardı. Ben de araçtan tüfekle birlikte inmiştim, ayağına doğru bir ateş açtım. Elini beline doğru atıp 'Sizi öldüreceğim' deyince silah çekecek zannedip ateş ettim. Kaçarken ayaklarına doğru yeniden ateş açtım. Bir anda yere düştü. Başına gittim, hareketsiz yatıyordu. Biz de kaçtık" dedi.

Polisteki sorgusunun ardından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen Recep İ. ve H.Ü., savcıya ifade verdikten sonra nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Recep İ. tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, H.Ü. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

O Cinayete Tutuklama!
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel O Cinayete Tutuklama! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement