Yaralı YDG-H'li Hastanede Öldü, İlçede Gerginlik Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Yaralı YDG-H'li Hastanede Öldü, İlçede Gerginlik Sürüyor

Nusaybin'de YDG-H üyeleriyle polis arasında çıkan çatışmada yaralanan terörist hastaneye getirildiği sırada sedyesine polis tekme attı. O anlar kameraya yansıdı.

04.09.2015 23:48  Güncelleme: 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Nusaybin ilçesinde polisler tarafından vurulan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan L.S.'nin sedyesine polisin tekme attığı anlar kameralara yansıdı.

HENDEK OPERASYONU

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri, kazılan hendekleri kapatmaya giden polise saldırdı. Çıkan çatışmada YDG-H'li olduğu belirtilen bir kişi öldü.

UZUN NAMLULU SİLAHLARLA ATEŞ AÇTI

Polis, Nusaybin ilçesi Dicle ve Yenişehir mahallelerine, YDG-H'lilerin açtıkları hendekleri kapatmak için operasyon düzenledi. İş makineleri ve zırhlı araçlarla mahallelere giren polise, YDG-H'liler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

POLİSTEN YARALI YDG-H'LİNİN SEDYESİNE TEKME

Çıkan çatışmada polisler tarafından vurulan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan L.S.'nin sedyesine polisin tekme attığı anlar kameralara yansıdı.

YDG-H'Lİ HAYATINI KAYBETTİ

Çıkan çatışmada yaralanan YDG-H üyesi olduğu öğrenilen L.S. (22) ambulansla kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesi'nde öldü. Bölgede gerginlik sürüyor.

Yaralı YDG-H\'li Hastanede Öldü, İlçede Gerginlik Sürüyor

Son Dakika Güncel Yaralı YDG-H'li Hastanede Öldü, İlçede Gerginlik Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • gel gör: Oraya getirmeleri ona ödül olmuş 28 3 Yanıtla
  • Ecem YILMAZ: Ne tekmesi ya tartiyomu diye kontrol etmistir kesin.;)) 24 6 Yanıtla
  • hilmi: Ne var bunda? Hastaneye getirmeleri hata. 19 4 Yanıtla
  • ANTEPLİ: VUR ACIMA 20 3 Yanıtla
  • Deryaaaa: Kimse yadirgamasin. Polisin sabri iyi dayanıyor. Çekip vursa haklı ama kime ne anlayacaksın sonra... 16 7 Yanıtla
  • Ülkücü: Tamamda bunu haber yapan ne?adamlarleblebi gibi asker, polis şehit ediyor.vatan evladı bir tekme atmış çokmu.keşke kafasına sıkaydı. 17 1 Yanıtla
  • TİT: Dünyadaki en beceriksiz en salak terör örgütü PKK dır. Onca dış devletten himaye görmesine destek almasına rağmen 31 yılda bir arpa boyu yol alamamistir ve alamayacaktir. 15 2 Yanıtla
  • TÜRK KÜRT ZAZA KARDEŞ. ANADOLU.: Bunu haber diye buraya yazanın. ALLAH BİNTÜRLÜ BELASINI VERSİN 14 2 Yanıtla
  • Umut: Ne acayip bu bölücülerin hendek kazma anları bi türlü görüntülenemiyor ancak vatanımızı koruyup kollayan polislerimizin her hareketi mercek altında...demekki vatanı sevip korumak suç:(( 13 3 Yanıtla
  • urfa lı: Gebermiş it 14 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Domaniç Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
    12:25 Domaniç Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

    Domaniç ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği, 2024 yılı Nisan ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Meclis Katip Üyesi ve Meclis Başkan Vekilleri seçildi, 2024 Yılı Plan ve Bütçe Komisyonu oluşturuldu. Birlik Encümenine muhtar üye seçimi yapıldı ve 2023 yılı Birlik faaliyet raporu ile kesin hesabı okundu.

  • Tekirdağ'da yapılan Okul Sporları Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonasında Rümeysa Keskin Türkiye Şampiyonu
    12:25 Tekirdağ'da yapılan Okul Sporları Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonasında Rümeysa Keskin Türkiye Şampiyonu

    Tekirdağ'da düzenlenen Okul Sporları Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası'nda 43 kiloda Rümeysa Keskin birinci oldu. Bingöllü sporcular ise 1 Türkiye birinciliği ve 2 Türkiye üçüncülüğü elde etti.

  • Van'ın Bahçesaray ilçesinde çığ tehlikesi nedeniyle kapalı olan yol açılmaya çalışılıyor
    12:20 Van'ın Bahçesaray ilçesinde çığ tehlikesi nedeniyle kapalı olan yol açılmaya çalışılıyor

    Van'ın Bahçesaray ilçesinde çığ tehlikesi nedeniyle kapalı olan kara yolunu açma çalışmaları devam ediyor. Karayolları ekipleri, metrelerce karın bulunduğu bölgede zorlu şartlarda çalışarak yolun bir kısmını açmayı başardı. Ancak hala 25 kilometrelik yol kapalı durumda. Ekipler, çığ riski nedeniyle güçlüklerle karşılaşıyor ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı belirsizliğini koruyor. Karla mücadele devam ederken, Bahçesaray'a ulaşım sağlamak için ekipler var güçleriyle çalışıyor.

  • Bakü'de Türk Devletleri 1. Kardiyoloji Kongresi düzenlendi
    12:19 Bakü'de Türk Devletleri 1. Kardiyoloji Kongresi düzenlendi

    Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Türk Devletleri 1. Kardiyoloji Kongresi düzenlendi. Azerbaycan Sağlık Bakanlığı Kardiyoloji Bilimsel Araştırma Enstitüsü tarafından organize edilen kongreye, Azerbaycan Sağlık Bakanı Teymur Musayev, Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Cahit Bağcı ve Türk devletlerinden bilim insanları katıldı. Kongrede kardiyoloji alanındaki son yenilikler paylaşılırken, Türk devletleri arasındaki işbirliği ve iletişimin önemi vurgulandı.

  • DPÜ'de 2023-2024 Akademik Yılında Spor Turnuvaları Düzenlenecek
    12:18 DPÜ'de 2023-2024 Akademik Yılında Spor Turnuvaları Düzenlenecek

    Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ), 2023-2024 Akademik Yılı'nın son 6 haftasında futbol, basketbol ve voleybol dallarında 6 farklı turnuva düzenleyecek. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin 50. yılını kutlayacak olan İktisadi ve İdari Bilimler Topluluğu, futbol turnuvasıyla etkinliklere başlayacak. Ayrıca, Yaşayan Arapça Topluluğu ve Matematik, Bilim ve Eğitim Topluluğu da spor etkinlikleri düzenleyecek. Mühendislik Fakültesi ise futbol, basketbol ve voleybol turnuvalarına ev sahipliği yapacak.

  • Güdül Belediyesi, ilçede temizlik kampanyası başlattı
    12:18 Güdül Belediyesi, ilçede temizlik kampanyası başlattı

    Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, ilkbaharın gelişiyle ilçe genelindeki çocuk oyun alanları ile parklarda genel temizlik kampanyası başlattıklarını duyurdu. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülecek olan kampanya kapsamında, vatandaşlar temizlik konusunda duyarlı olmaya çağrıldı.

  • Dem Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan:
    12:15 Dem Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan: "Seçim Sonuçlarında Ortaya Çıkan Bu Zemini, Demokratik İttifakları Büyüterek Sonuca Ulaştıracağız"

    DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, seçim sonuçlarını değerlendirerek demokratik ittifakları büyüterek sonuca ulaşacaklarını belirtti. Kürt halkının iradesini sandığa yansıttığını ve demokratik çözüm konusunda güçlü bir irade ortaya koyduğunu vurgulayan Bakırhan, önümüzdeki dönemde örgütlenme ve genişleme çalışmalarına odaklanacaklarını ifade etti.

  • Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Gitar Şenliği Gerçekleştirildi
    12:14 Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Gitar Şenliği Gerçekleştirildi

    Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı tarafından düzenlenen Gitar Şenliği, Koral Çalgan Salonu'nda gerçekleşti. Şenlikte, Eskişehir Atatürk Güzel Sanatlar Lisesi, Kütahya Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi, Ankara Sincan Itri Güzel Sanatlar Lisesi ve Konya Çimento Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri gitar performansları sergiledi.

  • Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda öğrencilerle buluştu
    12:14 Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda öğrencilerle buluştu

    Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla prova yapan öğrencilerle bir araya geldi. Güngör, çocukların hayatın vazgeçilmez parçası olduğunu belirterek, onların güzel tebessümlerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

  • Elazığ'da düzenlenen operasyonda tarihi eserler ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı
    12:13 Elazığ'da düzenlenen operasyonda tarihi eserler ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı

    Elazığ'da yapılan tarihi eser operasyonunda, Diyarbakır'dan gelen M.G'nin tarihi eserleri satacağı bilgisi üzerine gözaltına alındı. Şüphelinin otomobilinde yapılan aramada 17 sikke, yüzük, hançer, kılıç ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Elazığ Müze Müdürlüğü tarafından yapılan incelemede, ele geçirilen sikkelerin tarihi eser niteliği taşıdığı ve kılıcın etnografik eser grubunda olduğu belirlendi. Şüphelinin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.


Advertisement