Nuri Elibol'dan Altındağ'a Teşekkür İftarı - Son Dakika
Güncel

Nuri Elibol'dan Altındağ'a Teşekkür İftarı

Nuri Elibol\'dan Altındağ\'a Teşekkür İftarı

İhlas Medya Ankara Grup Başkanı Nuri Elibol, “Siyasi partiler belki gelip geçici olabilir ama siyasi davaların kalıcılığı, teşkilatların kendi davalarına olan inançlarıyla kaimdir” dedi.

07.07.2015 22:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İhlas Medya Ankara Grup Başkanı Nuri Elibol, "Siyasi partiler belki gelip geçici olabilir ama siyasi davaların kalıcılığı, teşkilatların kendi davalarına olan inançlarıyla kaimdir" dedi.

İhlas Medya Ankara Grup Başkanı ve 7 Haziran Genel Seçimleri'nde AK Parti Milletvekili Adayı olan Nuri Elibol, AK Parti Altındağ İlçe Teşkilatı'na teşekkür iftarı verdi. Elibol, kadınların seçim dönemlerinde AK Patiye yaptığı katkıların altını çizerek, "Siyasi partiler belki gelip geçici olabilir ama siyasi davaların kalıcılığı, teşkilatların kendi davalarına olan inançlarıyla kaimdir. Ben özellikle bu seçimlerde AK Parti siyasi hareketi ana dinamosunun kadınlar hareketi olduğunu gördüm. Kadınlar müthiş işler yaptılar. Erkekler için bu işi yapmak biraz daha kolaydı. Ama kadınları kendine has, bizim hissedemediğimiz, bilemediğimiz birçok işi vardır. Ben AK Parti siyasi hareketinin, dünyanın en büyük kadın hareketi olduğunu bu seçim çalışmalarında gördüm" ifadelerini kullandı.

"Ülkemiz kazanacaksa biz kaybetmeye varız" diyen Elibol, şunları kaydetti:

"Biz kaybettiğimizde ülkemizin kazanmayacağı da ortaya çıktı. Yine bizsiz hiçbir şey yapamayacakları ortada. Biz de elimizden geleni yapıyoruz. Hep birlikte, milletin ortaya koyduğu irade de samimi olarak bir koalisyon denemesi yapıyoruz. Genel Başkanımız, samimi bir şekilde, tüm milletvekillerimiz, teşkilatlarımız çalışıyor. Bir koalisyon hükümeti kurup, Türkiye'yi hükümetsiz bırakmamak, milletin ortaya koyduğu iradeye uygun bir hükümet yapısı oluşturmak için ciddi çaba sarf ediyorlar. Erken seçim bizim partimiz için son seçenektir." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nuri Elibol'dan Altındağ'a Teşekkür İftarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement