Nur Yerlitaş "Çift Beyinli" Çıktı - Son Dakika
Magazin

Nur Yerlitaş "Çift Beyinli" Çıktı

Bir ödül töreninde katılan Nur Yerlitaş, bir gazetecinin, "Size Nurella diyelim mi ?" şeklindeki sorusuna " Hayır Nur Hanım diyelim çünkü ben tek kalp iki beyinim anladınız mı?" dedi.

01.12.2015 15:31  Güncelleme: 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz akşam düzenlenen 42. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'ne tek başına gelen modacı Nur Yerlitaş, kırmızı halının merdivenlerinden inerken zorluk yaşadı.

Muhabirlerin karşısına geçen Nur Yerlitaş ilginç açıklamalarda bulundu.

"TEK KALP İKİ BEYİNİM ANLADINIZ MI?"

Bir gazetecinin, "Size Nurella diyelim mi ?" şeklindeki sorusuna modacı," Hayır Nur Hanım diyelim çünkü ben tek kalp iki beyinim anladınız mı? "İki kafam var biri Nurella biri Nur Yerlitaş ikisini de seviyorum ikisi de duygu yüklü, Nurella dünyayı umursamadan yaşayan çok empati yapan, uçuk ve derin. Nur Yerlitaş'la ara ara çatıştığı oluyor her neyse hepinize iyi çalışmalar diliyorum çok heyecanlıyım gerçekten böyle geceler bana göre değil utanıyorum hala alışamadım" diyerek salonun yolunu tuttu.

NUR YERLİTAŞ TARZI

TV8'de yayınlanan "Bu Tarz Benim All Star" yarışmasında jüri üyesi olan Nur Yerlitaş'ın gecede giydiği farklı ayakkabıları ise dikkat çekti.

Nur Yerlitaş "Çift Beyinli" Çıktı

Son Dakika Magazin Nur Yerlitaş 'Çift Beyinli' Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • met bil : 2 olunca böyleyse 1 olaydı ne olacaktı acaba 11 0 Yanıtla
  • Büşraa: Beyler bayanlar biraz Edepli olun. O kim olursa olsun yaşı var ve eminim bu yorum yapanlar ondan yaşça baya küçüktür. Seviyenizi koruyun çok yazık boyle nesilinin de nesili sizden çıkacak 3 1 Yanıtla
  • şehmuss: Fazlaysa birisini atilla taşa nakletsinler yazık adam beyinsizlikten şikayetçi 2 0 Yanıtla
  • Gökhan: Beyin varmi bi sorun 0 0 Yanıtla
  • deli kadir: bence karaktersiz 0 0 Yanıtla
  • Manşet: Elimde kanıtlar var hemde ıslak imzalı. Bu kadında bir beyin var oda fındık kabuğunu dolduracak ölçülerde bile değil. Şimdi tıp bunu araştırıyor. Böylesi küçük bir beyin ile insan nasıl yaşıyor 0 0 Yanıtla

Advertisement