Nokia'dan E-postanız Var! - Son Dakika
Teknoloji

Nokia'dan E-postanız Var!

Nokia'nın Microsoft'un denetimine geçmesi, Nokia sahiplerini nasıl etkileyecek?

23.04.2014 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Microsoft'un denetimine geçmek üzere olan Nokia, kullanıcılarını ilgilendiren bir açıklamayı e-posta yoluyla paylaştı. Değişikliklerin Nokia kullanıcılarını gizlilik, veri koruma ve hizmet koşulları konusunda nasıl etkileyeceği, böylece tam anlamıyla açıklığa kavuşmuş oldu. Nokia başkan yardımcısı, etik ve uyum bürosu başkanı  Chad Fentress'in dağıttığı bildiriyi aşağıda sizlerle paylaşıyoruz:

Veri gizliliğiniz ve sözleşmelerinizle ilgili bazı önemli bilgileri sizinle paylaşmak istiyoruz.

Nokia, Cihazlar & Servisler biriminin Microsoft'a satışının Nisan 2014 tarihinde tamamlanmasını öngörmektedir. Bu işlemin tamamlanmasıyla söz konusu iş birimiyle ilgili ürün ve servislerdeki tüm kişisel verileriniz ve akdi ilişkilerinizden Microsoft'un Finlandiya'da kurulu bir iştirakı* sorumlu olacaktır. Microsoft gizliliğinize ve kişisel verilerinizin korunmasına son derece önem vermektedir ve Nokia'yla aynı şekilde ve aynı nedenlerle kişisel verilerinizi toplamaya ve kullanmaya devam edecektir. Bu satış sonucunda hiçbir değişiklik fark etmeyeceksiniz.

Ayrıca Nokia'nın, Microsoft'un satın alma işleminin bir parçası olmayan HERE konum tabanlı ürün ve servisleri dahil çeşitli ürün ve servisler sunmaya devam edeceğini lütfen unutmayın. Söz konusu Nokia ürün ve servislerine ilişkin kişisel verilerinizin ve akdi ilişkinizin sorumluluğu Nokia'ya aittir. Nokia gizliliğinizi ve kişisel verilerinizi korumak için en yüksek standartları uygulamaya devam eder.

Sizi bu değişiklikler hakkında bilgilendirmek istedik. Gizliliğiniz bizim için her şeyden önemlidir. Microsoft ve Nokia'nın gizlilik ilkeleri ve servis koşulları hakkında daha fazla bilgi edinmek için burayı tıklayın. Ayrıca bize şu adreslerden ulaşabilirsiniz: Microsoft Mobile Oy, c/o Privacy, Keilaranta 7, 02150 Espoo, Finland veya Nokia Corporation, c/o Privacy, Keilalahdentie 4, 02150 Espoo, Finland.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Nokia'dan E-postanız Var! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement