NKÜ Medya Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Kültür Sanat

NKÜ Medya Ödülleri Sahiplerini Buldu

Namık Kemal Üniversitesinin, düzenlediği Medya Ödülleri töreninde, 17 farklı kategorideki ödüller sahiplerine verildi.

26.03.2014 22:00  Güncelleme: 22:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Namık Kemal Üniversitesinin (NKÜ), düzenlediği "Medya Ödülleri" töreninde, 17 farklı kategorideki ödüller sahiplerine verildi.

NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, rektörlük binasında düzenlenen törende, medyanın günlük haberleri, sanatı, bilimi ve eğlenceyi bir araya getirerek halka sunduğunu sunduğunu söyledi.

Medyanın bilgilendirme, kültürel devamlılık, toplumsallaştırma ve algı yaratma işlevleri sayesinde insanların, görerek, duyarak ya da okuyarak çevresindeki siyasi, ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmelerden haberdar olduğunu belirten Şimşek, şöyle konuştu:

"Medya, toplumumuzun gelişmesi için, önemli katkılar sağlamaktadır. Böylesi önemli görevleri yerine getiren isimlerle bir aradayız. Namık Kemal Üniversitesi olarak aramızda bulunmalarından memnun olduğumuz, çok değerli "NKÜ Medya Ödülleri" sahiplerine teşekkür ediyorum."

Sunuculuğunu Arda Esen'in yaptığı törende, 17 farklı kategoride ödül verildi.

İnternet üzerinden yapılan oylama sonucunda en iyi kadın oyuncu ödülü Çiğdem Batur'a, en iyi erkek oyuncu ödülü Alper Saldıran'a, en iyi kadın sanatçı ödülü Niran Ünsal'a, en iyi erkek şarkıcı ödülü Çelik'e, en iyi Türk halk müziği sanatçısı ödülü Ceylan'a, en iyi dizi ödülü "Beni Böyle Sev" dizisine, en iyi magazin programı ödülü "Süper Starlife" ile Simge Tertemiz'e, en iyi spiker ödülü Ekin Olcayto'ya, en iyi spor programı ödülü "Derin Futbol" programına, en iyi müzik grubu ödülü Yüksek Sadakat'a, en iyi kadın yorumcu ödülü Hande Yener'e, en iyi yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster ile Kenan Işık'a, en iyi belgesel programı ödülü "Ömür Dediğin" programına, en iyi gençlik programı ödülü Kampüs Magazin'e, teşekkür ödülü Tayyar Işıksaçan'a, en iyi spor spikeri ödülü Ertem Şener'e, en iyi spor yorumcusu ödülü Sinan Engin'e, en iyi hafta sonu programı ödülü Kenan Erçetingöz ile Yüzyüze'ye, en iyi gezi programı ödülü Davetsiz Misafir'e, en iyi radyo programı ödülü Serdar Gökalp'a verildi.

Törende, Reha Muhtar'a da onur ödülü verildi. Muhtar'a ödülünü, Rektör Prof. Dr. Şimşek takdim etti.

Programda ödül alan sanatçılardan Ceylan, öğrencilere mini bir konser verdi.

NKÜ Medya Ödülleri Sahiplerini Buldu
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat NKÜ Medya Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement