Nişanlı Kızın Başka Erkekle Mesajlaşması Başını Yaktı - Son Dakika
Güncel

Nişanlı Kızın Başka Erkekle Mesajlaşması Başını Yaktı

Nişanlı Kızın Başka Erkekle Mesajlaşması Başını Yaktı

Ankara'da nişanlı kızın tanıştığı başka erkekle mesajlaşması başını yaktı. Genç kız hem altınlarını kaptırdı, hem de tehditle ilişkiye zorlandı.

23.11.2014 16:03  Güncelleme: 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da nişanlı bir genç kız, tanıştığı bir başka adamla mesajlaşmaya başladı. Adam bir süre sonra "Mesajlarını nişanlına gösteririm" diye tehdit etti. Genç kız tehditlerden kurtulmak için hem altınlarını kaptırdı hem de adamla bir otelde ilişkiye girmek zorunda kaldı.

CİNSEL İÇERİKLİ MESAJLAR

Ankara'da inşaat işlerinde çalışan Ü.Ö. adlı adam, tanıştığı A.M. adlı genç kızla bir süre sonra sıkça telefonda görüşmeye başladı.

İkili birbirleriyle cinsel içerikli mesajlar da paylaştı. Ancak A.M.'nin nişanlı olduğunu öğrenen Ü.Ö., genç kızı cinsel içerikli mesajlarını nişanlısına göstermekle tehdit ederek altınlarını ve bileziklerini istedi.

ALTINLARINI KAPTIRDI

Habertürk'ün haberine göre; Ailesi ve nişanlısının durumu öğrenmesinden endişe eden genç kız bilezikleri vermek için Ü.Ö'yü Ulus'a çağırdı. Ü.Ö. buluşma noktasına arkadaşı Uğur P.'yi gönderdi. Genç kız 2 bilezik ve 3 çeyrek altını Uğur P.'ye verdi

İLİŞKİYİ KAMERAYA KAYDETTİ

Bilezik ve altınları almasına rağmen Ü.Ö'nün tehditleri devam etti. Bu kez de genç kızı Ulus'ta bir otele çağırdı ve tehditle genç kızla birlikte oldu. İlişkinin ardından A.M.'nin boynundaki altın kolye ve küpelerini de almayı ihmal etmedi.

A.M. tam kurtulduğunu düşünürken bir hafta sonra Ü.Ö.'den "Otel odasına kamera koymuştum, ilişkimiz kaydettim, nişanda takılan altın setini getirmezsen bunları ailene göstereceğim" mesajı attı.

Genç kız bu isteği de kabul ederek nişan töreninde kendisine takılan altın setini de Ü.Ö.'ye verdi. Toplam 10 bin lira değerinde altın ve takıları almasına rağmen Ü.Ö'nün tehditleri bitmeyince, genç kız polisten yardım istedi.

YAKALANDI SERBEST KALDI

Takip başlatan polis, Ü.Ö. ile arkadaşı Uğur P.'yi gözaltına aldı. Bir cinayet olayı nedeniyle arandığı, bu yüzden ağabeyinin kimliğini kullandığı ortaya çıkan Uğur P. daha önceki suçunun infazı için cezaevine gönderildi. Şantajcı Ü.Ö ise çıkarıldığı mahkemede, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Nişanlı Kızın Başka Erkekle Mesajlaşması Başını Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (36)

  • tolga: bu kadinlar azmis . hanimlariniza sahip cikin oraya buraya gondermeyin . calismaya bile gondermeyin 106 18 Yanıtla
  • M.k: Suç kızdada var ne işin var elin adamı ile mesajlaşıyorsun nişanlısın birde yazıklar olsun 54 3 Yanıtla
  • ali: Türkiyede egitim sistemi çöktü din ve ahlak egitiminin ana okulunda başlaması kiz ve erkeklerin olgunluğa erismeden ayri okullarda egitilmesi özellikle din eğitimine daha fazla onemsenmeli allah korkusu olmayan kişiden her türlü pislik beklenir 45 7 Yanıtla
  • kral: ulan içinte şeytanlık var ne diye nişanlanıyorsun adamın başını yakacan 49 2 Yanıtla
  • Engin : Kız hak etmis malımıs 44 5 Yanıtla
  • gerçekci: Iyi olmuş beter ol şeytan .... Damat adayınin verilmiş sadakasi varmış 43 0 Yanıtla
  • Edirneli: Kızın yaptığı kendi namussuzluğu ama tehdit yoluyla zorla altınları alıp ırza geçen adam nasıl serbest kalıyor !!! Bu nasıl bir adalet !!! 40 2 Yanıtla
  • Mehmet Devecel: Her ne olursa olsun kızın nişanlısına yazık. Bu kadın yarın bir gün anne olacak değil mi? İffetsizlik almış başını yürümüş. Kızım nişanlısın, başkasının helalisin. Nasıl bi namus anlayışıdır bu, başka erkeklerle cinsel içerikli mesajlaşmak dahi nedir? Kimileri kız bi hata yapmış demiş. Allah her insana yaratırken akıl vermiş. Bu hata değil iffetsizliğin daniskası resmen. Kadın ya da erkek fark etmez. İstisna da olsa gerçek olan bir şey var; Maalesef bu olaylar gittikçe artıyor ve artık evlilik gibi kutsal bir şey için insanlar tedirgin gözle bakıyor. Rabbim kimseyi böyle kötülerle karşılaştırmasın. 35 0 Yanıtla
  • ali: Namus cinayetlerinde aile mi suclu yoksa devlet mi şimdi o aile akraba ve yakınlarının yanında topluma nasıl ciksin namusunu temizlemeden toplumda nasıl dolaşsın ikisini de asacaksın şeriatın kestiği parmak acımaz 32 3 Yanıtla
  • Alp alparslan : Hukuk sistemi çökmüş ahlaksızlık dizboyu nereye gidecek bu ülkenin sonu 30 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement