Nihat Hatipoğlu, Kıyamet Günü Nefret Edilecek 8 Grubu Yazdı - Son Dakika
Güncel

Nihat Hatipoğlu, Kıyamet Günü Nefret Edilecek 8 Grubu Yazdı

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, Takvim gazetesinde kaleme aldığı köşe yazısında kıyamet günü nefret edilecek 8 grubu nedenleriyle birlikte anlattı.

24.10.2014 08:17  Güncelleme: 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaptığı programlarla reyting rekorları kıran ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu bugünkü köşe yazısında kıyamet günü nefret edilecek 8 grubu kaleme aldı.

İşte Hatipoğlu'nun bugünkü yazısında konuyla ilgili o bölüm:

"Bir rivayette şöyle bilgi veriliyor. Kıyamet günü Yüce Allah tarafından en büyük azaba uğrayan şu 8 grup insandır:

1- Sekarrun olanlar. Dilleriyle halkı döven, söven ve birbirlerini lanetlemeye sebep olanlar. Bunlar yalancı olanlardır.

2- Hayyalun olanlar. Bunlar kibir sahipleridir. Kendilerini başkalarından üstün görürler.

3- Din kardeşlerine karşı yüreklerinde kin besleyenler. Halbuki bu insanlar kin besledikleri din kardeşlerini gördüklerinde onlara sempatik gelecek hareketler yaparlar. Yaltaklanır ve kendilerini onlara karşı iyi düşünüyor gösterirler.

4- Allah'a ve Resulüne çağrıldıklarında son derece geride kalıp ağır davrananlar. Şeytana ve şeytanın emrine çağrıldıklarında (Yani fitne, kötülük, günah, şer, günah ortamı, kaos, karışıklık gibi) hemen süratle koşanlar.

5- Karşılaştıkları dünyevi bir menfaati veya malı kendilerine ait olmasa bile, yalan yeminle kendilerine aitmiş gibi gösterenler.

6- İnsanlar arasında dedikoduyu yayanlar. Olmayanı var gösterenler.

7- Seven kişileri birbirinden ayıranlar.

8- Din kardeşlerini tuzağa çekip ayaklarını kaydıranlar. Böylece zalim unvanı kazananlar. Bunlar Allah katında ahlakları kabul edilmeyenlerdir. "

Nihat Hatipoğlu, Kıyamet Günü Nefret Edilecek 8 Grubu Yazdı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Nihat Hatipoğlu, Kıyamet Günü Nefret Edilecek 8 Grubu Yazdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • cengiz6161: senin gibi program basina 600 bin alip sonrada siyasi görüsünü aciklayip insanlari bölenleride oraya ekle . 31 44 Yanıtla
  • Huseyin gediz: hocam yetimhakkini yeyenler yani hirsizlar. Onlar ne olacak. Onlardan basetmiyoesunuz. Yasakmi var 22 1 Yanıtla
  • antipolitik: hırsızlar orda da baş tacı galiba hocam. . . . 20 1 Yanıtla
  • TOTEMİN GÜCÜNE İNANIRIM BEN.:)))): rte ciler iyi okuyun. . ! 13 5 Yanıtla
  • kamil: Hoca senin gibi islamiyeti anlatan çok insan var ama nedense onlar senin aldığının yarısını bile almıyor, tmm anlıyorum güzel konuşuyonda, bu işi bu kadar çok paraya yapmasan tüm kanallara çıkıp ucuza anlatsan, belli kanalda çok paraya konuşunca samimiyetine inanmak zor oluyor. 9 8 Yanıtla
  • ergün: bütün özellikler akpde var 9 3 Yanıtla

Advertisement