Nihat Doğan'a Bir Tokat da Çerkezköy'den - Son Dakika
Güncel

Nihat Doğan'a Bir Tokat da Çerkezköy'den

Nihat Doğan\'a Bir Tokat da Çerkezköy\'den

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde yayın yapan bir radyo, Özgecan Aslan cinayetinin ardından attığı tweet nedeniyle büyük tepki gören Nihat Doğan’ın hiçbir şarkısını radyoda çalmama kararı aldı.

17.02.2015 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yayın yapan bir radyo, Özgecan Aslan cinayetinin ardından attığı tweet nedeniyle büyük tepki gören Nihat Doğan'ın hiçbir şarkısını radyoda çalmama kararı aldı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için attığı tweet nedeniyle türkücü Nihat Doğan'a ülke genelinde tepkiler çığ gibi büyüyor. Doğan'a bir tepki de Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinden yayın yapan Radyo Haber'den geldi. Radyo Haber yönetimi gerek Özgecan Aslan'ın ailesinden gerekse tüm Türk milletinden özür dileyinceye kadar Nihat Doğan'ın hiçbir şarkısını radyoda çalmama kararı aldı. Radyo Haber Genel Yayın Koordinatörü Sevay Kardeş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Ülkemizi derinden sarsan Özgecan Aslan cinayetinin ardından, ünlü türkücü Nihat Doğan'ın kendi hesabından paylaştığı tweet, tüm halkımız gibi Radyo Haber ailesi olarak bizleri de derinden üzdü. Bu nedenle sanatçının Radyomuzda bulunan tüm arşivini sildik. Gerek Özgecan Aslan'ın ailesinden gerekse tüm Türk Milletinden özür dileyinceye kadar Nihat Doğan'ın hiçbir şarkısına radyomuzda yer vermeyeceğiz."

Sanatçı Nihat Doğan, attığı tweet sonrasında ilk olarak Acun Ilıcalı'nın TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Survivor All Star kadrosundan çıkarıldı. Sıkı bir Galatasaray taraftarı olduğu bilinen Doğan'a tuttuğu takım dahi sırt çevirdi. 5 yıllık menajeri Yavuz Yıldırım da sanatçı ile yollarını ayırdı. İzmir Barosu üyesi kadın avukatlar sanatçı hakkında, Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nihat Doğan'a Bir Tokat da Çerkezköy'den - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement