Niğde'ye İletişim Fakültesi Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Niğde'ye İletişim Fakültesi Yapılacak

Niğde\'ye İletişim Fakültesi Yapılacak

Niğde Belediye Meclisi Haziran ayında İletişim Fakültesi için olağanüstü toplandı.

16.06.2014 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Belediye Meclisi Haziran ayında İletişim Fakültesi için olağanüstü toplandı.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan başkanlığında gerçekleşen olağanüstü meclis toplantısı Belediye Meclis salonunda yapıldı. Olağanüstü gerçekleşen Niğde Belediyesi Meclis toplantısında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na fahri hemşehrilik beratı verilmesi oylanarak, oy çokluğu ile TOB Başkanı Hisarcıklıoğlu'na fahri hemşehrilik beratının verilmesi yönünde karar alındı.

NİĞDE'YE İLETİŞİM FAKÜLTESİ YAPILACAK

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Haziran ayının 20'si ve 21'inde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu, Niğde'yi ziyaret edecek. Cuma günü Niğde Üniversitesinin mezuniyet törenine katılacak. Hemen onun akabinde Cumartesi günü başta Niğde Üniversitesi Rektörlüğü ile bir İletişim Fakültesi yapımı noktasında Rektörlük ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığı arasında bir protokol yapılacak. Bu protokol sonrasında TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'na önce Niğde Üniversitesinde fahri doktora unvanı verilecek. Cumartesi günü'de Belediyemizi ziyaretinde de fahri hemşehrilik beratı Sayın TOBB Başkanımıza verilecek. Odalar ve Borsalar Birliğinin Niğde'mize yapacağı bu fakültenin yaklaşık 10 ile 15 milyon gibi bir maliyetini hesaplıyoruz. Böyle bir yatırım Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Niğde'mize yapılacak" dedi.

RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'NA FAHRİ HEMŞEHRİLİK BERATI VERİLECEK

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu Niğde Belediyesini Cumartesi günü ziyaret edecek. Fahri hemşehrilik beratı da ziyareti esnasında kendisine takdim edilecek. Bu hizmetin bu yatırımın Niğde'mize gelmesine vesile olan elbette başta Ticaret Odamız, Ticaret Borsamız olmak üzere Niğde Üniversitesi Rektörlüğüne, ilimizin bürokrat ve yöneticilerine, siyasetçilerine teşekkür ediyorum. İnşallah Niğdeli iş adamlarımıza da bu yatırım örnek olur" şeklinde konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niğde'ye İletişim Fakültesi Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement