Niğde'de Feci Kaza: 3 Kişi Yanarak Can Verdi - Son Dakika
Güncel

Niğde'de Feci Kaza: 3 Kişi Yanarak Can Verdi

Niğde\'de Feci Kaza: 3 Kişi Yanarak Can Verdi

Niğde'de, Niğde yol ayrımını kaçırdığı için geri manevra yapan otomobile, kamyonet arkadan çarptı. Alev yalan otomobilde bulunan 3 kişi yanarak hayatını kaybetti.

07.09.2015 16:21  Güncelleme: 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde'de meydana gelen trafik kazasında, alev alan otomobilin içinde bulunan 3 kişi feci şekilde can verdi.

YOL AYRIMINI KAÇIRINCA GERİ MANEVRA YAPTI

Edinilen bilgiye göre, Adana-Ankara otobanının Niğde çıkışında meydana gelen olayda iddiaya göre, plakası henüz belirlenemeyen otomobil sürücüsünün, Niğde yol ayrımını kaçırdığı ve geri manevra yaptığı öğrenildi.

KAMYONETİN ÇARPTIĞI OTOMOBİL ALEV ALDI

Geri manevra yapan otomobile, kavun yüklü 52 K 0221 plakalı kamyonetin arkadan çarptığı ve otomobilin alev aldığı bildirildi.

OTOMOBİLDE BULUNAN 3 KİŞİ YANARAK CAN VERDİ

Otomobilin alevler içinde kalması sonrasında, otomobilde bulunan 3 kişinin yanarak feci şekilde can verdiği, kamyonette bulunan iki kişinin ise kazadan yara almadan kurtulduğu kaydedildi.

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Kaza sonrasında olay yerine itfaiye ve 112 ekipleri sevk edildi. Otomobildeki yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, yanarak hayatını kaybeden 3 kişinin kimliğinin ve otomobilin plakasının tespit edilmesi için çalışma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Niğde'de Feci Kaza: 3 Kişi Yanarak Can Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Sait. Demir: Sadece süleyman ve mehtap demir 0 0 Yanıtla
  • dogru olmasin: olenler nevsehir ili gulsehir ilcesi yeniyaylacik nufusuna kayitli mehtap demir26 suleyman demir 28 ve 5 yasindaki cocuklari eser demir...suleymanin abisiside o yaslarda trafik kazasinda can vermisti...allah rahmet etsin... 0 0 Yanıtla

Advertisement