Niğde'de Bayramlaşma Programı - Son Dakika
Yerel

Niğde'de Bayramlaşma Programı

Niğde\'de Bayramlaşma Programı

Niğde’de protokol üyeleri ve vatandaşlar Öğretmenevinde bayramlaştı.

18.07.2015 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde'de protokol üyeleri ve vatandaşlar Öğretmenevinde bayramlaştı.

Bayramlaşma törenine, Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Ak Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, PMYO Müdürü İsmail Koca, Niğde Müftüsü Alaaddin Gürpınar, siyasi parti başkanları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, bayramların barış, dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma günleri olduğunu söyledi.

Vali Kılıç: "Manevi zenginliğimiz olan ve toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı bir Bayramı daha hep birlikte yaşamanın kıvancı içerisindeyim. Sevginin, saygının, hoşgörünün pekiştiği bu özel günlerde olduğu gibi, gelecekte de aynı heyecanla bu birlik ve beraberliğin devam edeceğini umuyor, bu huzur ortamında Ülkemizi ve İlimizi bulunduğu yerden daha da ileriye götüreceğimize inanıyorum. Hizmetin en iyisine layık olan değerli Niğde halkı ile el ele, gönül gönüle vererek hedefe doğru yürümek en önemli gücümüzdür" dedi.

Program kapsamında, Vali Kılıç ve protokol üyeleri İl Jandarma Komutanlığı, Polisevi, Açık Cezaevi, Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunu ziyaret etti. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niğde'de Bayramlaşma Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement