Niğde'de Akdoğan, 2. Kez Belediye Başkanı - Son Dakika
Güncel

Niğde'de Akdoğan, 2. Kez Belediye Başkanı

Niğde\'de Akdoğan, 2. Kez Belediye Başkanı

Niğde Belediye Başkanlığını yeniden kazanan Faruk Akdoğan, 2. kez seçilerek başkanlık görevine kaldığı yerden devam edecek.

31.03.2014 00:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Belediye Başkanlığını yeniden kazanan Faruk Akdoğan, 2. kez seçilerek başkanlık görevine kaldığı yerden devam edecek.

Başkan Faruk Akdoğan, Niğde Hükümet meydanında toplanan partililere konuşma yaptı. Başkan Akdoğan'ın yanında AK Parti İl Teşkilatı, AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve eşleri katıldı. Akdoğan, "Niğde'de yazdığınız bu yeni tarihle biz sizlerle gurur duyuyoruz. Gurur duyulacak kişiler sizlersiniz. Buraya bizi yine siz getirdiniz. Sizlerle ne kadar öğünsek az, sizlere ne kadar hizmet etsek az. Yeni dönemde Niğde'mize hep beraber hizmet edeceğiz. Bu güne kadar olduğu gibi Niğde'mizi hep beraber güzelleştireceğiz. Bu seçim zaferiniz bize hediye eden tüm hemşerilerimize ve gizli kahramanlarımıza, değerli teşkilat mensuplarımıza, değerli İl Başkanımıza, İlçe başkanımıza teşekkür ediyorum. Milletvekillerimize ve herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Akdoğan, "Yeni dönemde MHP'li kardeşlerimizi de CHP'li kardeşlerimizi de kucaklayarak herkese hizmet edeceğiz. Herkesin Belediyesi olacağız, herkesin Belediye Başkanı olacağız. Niğde'mizi güzelleştirmek, Niğde'mizi geliştirmek hepimizin boynunun borcu. Tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Özellikle bu seçim süresince 60 gündür tüm seçim bürolarının, seçim arabalarının asayişini sağlayan Emniyet güçlerimize teşekkür ediyorum. Kazasız belasız, olaysız bir seçim geçirmemize yardımcı oldular. Sizler de sağduyulu davranarak tüm tahriklere rağmen sağduyulu davranarak bu seçimi sonuçlandırmanızdan dolayı destek veren tüm Niğdeli kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bize gösterdiğiniz desteği ve bize verdiğiniz bu güveni, sizleri mahcup etmeden, sizlerin başını öne eğdirmeden hizmetimize devam edeceğiz. Tüm hemşerilerimizin başını önüne eğdirmeden, Niğde'mize herkese hizmet edeceğiz" şeklinde konuştu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Niğde'de Akdoğan, 2. Kez Belediye Başkanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement