Niğde Belediyesine 1 Milyonluk Araç Takviyesi - Son Dakika
Güncel

Niğde Belediyesine 1 Milyonluk Araç Takviyesi

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kent Meydanında hizmete aldıkları araçların hizmete sunumunu yaparak Muharrem Ayı nedeni ile aşure ikramında bulundu.

14.11.2014 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Belediye Başkanlığı gerçekleştirdiği hizmet ağında verimli ve daha hızlı hizmet ulaştırabilmek için modern iş makinası ve araçların alımını gerçekleştirerek Niğde Belediyesi araç parkını güçlendirmeye devam ediyor. Kent meydanında düzenlenen açılış programında 2 adet Zabıta aracı, 1 adet vidanjör ve iki adet temizlik aracını hizmete sundu. Açılış programının ardından katılan vatandaşlara aşure ikramı yapıldı. Araçların toplam maliyeti yaklaşık 1 milyon değerinde.

Programa katılan vatandaşlarla tek tek ilgilenen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan hemşerilerine elleriyle aşure ikramı yaparak Muharrem Ayını tebrik etti.

Yapılabilecek hizmetler fazlası ile yapılıyor

AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir; "Belediyemizin bu açılışlarına alıştık artık. Son sürat devam ediyoruz. Seçimlerin üzerinden daha bir yıl geçmedi ama yapılabilecek hizmetler fazlası ile yapılıyor. Otoparkımız bitti, Kent Meydanımız Niğde'mize kazandırıldı. Başkanımız ve ekibi çalışıyorlar. Yeni hizmet araçlarımızın devamı geliyor bunları da biliyoruz. Tüm bu emeklerinden dolayı çalışmalarından dolayı başta Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan olmak üzere bütün Belediye personelini bütün emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz. Tüm hemşerilerimizin de muharrem ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Belediye araç parkı güçlenmeye devam ediyor

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Mütevazi bir açılışı ve Muharrem Ayı nedeni ile aşure ikram programımızı gerçekleştirdik. Hizmet araçlarımız arasında çok eski 30 senelik bir vidanjörümüz vardı. Bu vidanjörümüzü yenileyelim istedik. Zabıta Müdürlüğümüzün ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüzün birer tane araca ihtiyaçları vardı bu araçların da alımını gerçekleştirerek hizmete sunuyoruz. Niğde Belediyesine yaklaşık maliyeti Bir milyon Türk Lirası. Araçlarımızı hizmete sunmak ve şehrimizin ve insanımızın hizmetine almak adına açılış programımızı gerçekleştirdik. Açılış programımızın ardından aşure ikramımız gerçekleştirdik. Araçlarımızı kullanacak çalışma arkadaşlarımıza kazasız belasız kullanmalarını Cenab-ı Hakk nasip etsin. Araçların ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tüm inananların ve Müslümanların, Niğdeli hemşerilerimizin Muharrem Ayını tebrik ediyorum. Muharrem Ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Hizmetlerimiz devam edecek

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde Belediyesi olarak hizmetlerimiz devam edecek. Otopark etrafında devam eden çalışmaların tamamlanmasının ardından kapalı otoparkımızın hizmete sunulmasını gerçekleştireceğiz. Otoparkımızı da ücretsiz olarak şehrimizin ve insanımızın hizmetine açacağız. Bu hizmetimizin de Niğde'mize hayırlı olmasını diliyorum. Farklı hizmetlerle emrinizde olmaya bundan sonraki süreçte devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Araçların hizmete alınması için gerçekleşen programın ardından, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan vatandaşlara aşure ikramında bulunduktan sonra, yeni alınan aracı kendi sürerek hayıtlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Niğde Belediyesine 1 Milyonluk Araç Takviyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement