Niğde Belediyesinden Ücretsiz İnternet Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Niğde Belediyesinden Ücretsiz İnternet Hizmeti

Niğde Belediyesinden Ücretsiz İnternet Hizmeti

Niğde Belediyesi, Sosyal Belediyecilik uygulamaları kapsamında Ücretsiz Kablosuz İnternet projesini hayata geçirdi.

08.09.2014 16:24  Güncelleme: 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Belediyesi Sosyal Belediyecilik uygulamaları kapsamında 'Ücretsiz Kablosuz İnternet' projesini hayata geçirdi.

Modern çağın gereklerini her geçen gün yakından takip eden ve insan refahını düşünerek yenilikleri hayata geçiren Niğde Belediyesi bir ilke daha imza attı. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan seçimden önce verdiği sözleri tek tek yerine getiriyor.

Niğde için her alanda hizmet üretmenin gayreti içerisinde disiplinli bir ekip çalışması ile görevinin ikinci dönemini icra eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan seçim vaatleri arasında yer alan ücretsiz kablosuz internet (wifi) uygulamasını hayata geçirerek vatandaşların gündelik hayatlarını kolaylaştırmak için önemli bir adım attı.

Niğde Belediyesi tarafından Niğde merkez yeni çarşı olarak bilinen Dr. Hüseyin Ülkü caddesinde kurulan Wi-fi istasyonu düzenlenen açılış programı ile vatandaşların hizmetine sunuldu. Niğde Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ücretsiz kablosuz internet sayesinde vatandaşlar parkta otururken telefon bilgisayar ve benzeri cihazları kullanarak internet ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılayabilecekler.

Şadırvan Parkını Niğde'ye yakışır hale getirdik

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Şadırvan parkı ve Yeni Çarşının yaklaşık bir yıl önce yapımını tamamladık. Yapımı esnasında bir çok hemşerimiz belki parkımızın inşaat çalışmalarından dolayı rahatsız olduğu gibi bir başka taraftan da bir çok değişik söylentiler çıkartıldı. Bu gün de tüm Niğdeliler ve bu alandan yararlananlar böyle bir şey olmadığını görüyor. Bundan sonra da çalışmalarımız bu kapsamda devam edecek. Şadırvan Parkı halkımızın hemşerilerimizin yeri. Vatandaşlarımız burada vakit geçirmeye devam edecekler. Bunu özellikle belirtmek istiyorum" dedi.

Niğde merkeze yeni park alanları

Belediye Başkanı Akdoğan; "Niğde merkezde ihtiyaç olan parklarımızın sayısını da artıracağız. Dışarı Camiinin arka tarafına yine böyle bir park yapmayı planlıyoruz. Belediyemizin önüne bir meydan yaptık. Eski postaneyi de oradan kaldırdıktan sonra o köşeyi de park haline getireceğiz. Dolayısı ile merkezdeki park ihtiyacını ve insanlarımızın oturup vakit geçirecekleri yerlerin metresini artırmak ve yeşil alanımızı ağaç sayımızı artırmanın gayreti içerisinde olacağız" şeklinde konuştu.

Belediyeden ücretsiz internet

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "İnternet kullanan herkese Yeni Çarşı girişinden Şadırvan Park Sonuna kadar çekebilecek Wifi, bir başka ifade ile ücretsiz internet ağı istasyonu kurulumunu gerçekleştirdik. Çocuklarımız, öğrencilerimiz Şadırvan Parkımızın herhangi bir köşesine oturduğu zaman ister telefonundan ister bilgisayarından ücretsiz internete bağlanacaklar ve süresiz bir şekilde bu hizmeti almış olacaklar. Seçimden önce Şadırvan Parkta gerçekleştirdiğimiz mitingimizde de dile getirmiştik. Ücretsiz internet ağımızın ilk çalışmasına buradan başladık daha sonra da Belediyemizin önündeki meydanı tamamladıktan sonra meydanımızda devam ettireceğiz. Bahar ayı ile birlikte de Niğde Kalesinde Wifi yani ücretsiz kablosuz internet ağı hizmetini Niğde Belediyesi olarak vermeye devam edeceğiz" dedi.

Hizmet etmek bizim boynumuzun borcu

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Şehrimizin her alanına hizmet etmek bizim boynumuzun borcu. Niğde Üniversitemizde 22 bin öğrenci var onlar da bu hizmetten yararlanacaklar. Şehrimizi cazip hale getirmek, yaşanabilir şehir haline getirmek elbette yerel yönetimlerin sorumluluğu içerisinde. Biz de bu doğrultuda çalışmanın gayreti içerisindeyiz. Wifi hizmetinden yararlanacak her kim olursa olsun onlara da bu hizmetin hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niğde Belediyesinden Ücretsiz İnternet Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement