Niğde Belediyesi 2 Engelliye Akülü Tekerlekli Sandalye Aldı - Son Dakika
Yerel

Niğde Belediyesi 2 Engelliye Akülü Tekerlekli Sandalye Aldı

Niğde Belediyesi 2 Engelliye Akülü Tekerlekli Sandalye Aldı

Niğde Belediye Başkanlığı, Niğde’de engellilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

21.10.2015 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Belediye Başkanlığı, Niğde'de engellilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Niğde Belediyesi engelli vatandaşlar Nimet Demirbaş ve İbrahim Akgül'e akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Tekerlekli sandalye dağıtım töreninde açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Engelli vatandaşlarımızın gündelik hayatlarında yaşadıkları sorunlara çözüm üretmek için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Yollarımızdan, kaldırımlarımıza kadar Niğde genelinde birçok yerin engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun olmasını sağladık. Elbette yapılan bu çalışmalar yetmez. Bizler Niğde Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızı Niğde'nin her köşesinde mutlu görmek istiyoruz, hizmetlerimiz ve projelerimiz bu yönde devam edecek" diye konuştu.

Akülü Tekerlekli sandalyeye kavuştuğu için mutlu olduğunu ifade eden 75 yaşındaki İbrahim Akgül, "Başkanımız Faruk Akdoğan ihtiyacım olan akülü tekerlekli sandalyeyi hediye etti. Artık rahat bir şekilde gezebileceğim. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum." dedi.

Tekerlekli sandalyesini teslim alan diğer engelli vatandaş 60 yaşındaki Nimet Demirbaş ise "Sayın Başkanımız Faruk Akdoğan ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Şu an yaşadığım mutluluğu anlatamam. Allah razı olsun."diye konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niğde Belediyesi 2 Engelliye Akülü Tekerlekli Sandalye Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement