Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğandan "Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun" Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğandan "Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun" Ziyareti

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğandan "Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun" Ziyareti

Yeni öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı Behzat Ecemiş Okulu öğretmen ve öğrencileri ziyaret etti.

29.09.2015 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı Behzat Ecemiş Okulu öğretmen ve öğrencileri ziyaret etti.

Behzat Ecemiş ilkokulu Müdürü Celalettin İnce, Sınıf Öğretmeni Yüksel Arısoy ve öğrencileri Nisa Eftal Ergüven, Kadircan Erkan, Sümeyye Songur Eğitim Öğretim yılının başlaması nedeni ile Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret etti.

Eğitim-öğretim yılı 2015-2016 sezonunun öğrenci, öğretmen ve veliler için başarılı geçmesini dileyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Geleceğe yönelik yatırımlarımız her geçen gün katlanarak devam etmektedir. Bu yatırımlar arasında birinci önceliğimiz olarak, hizmet anlayışımızın rotası olan insan odaklı hizmet yer almaktadır. En iyi hizmet ve yatırım insan için yapılandır. Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve ailelerimizin başarı ve heyecanlarının hayatları boyunca devam etmesini temenni ediyor, yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İlköğretim Haftası dolayısıyla ziyarete gelen öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğandan 'Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement