Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'dan Yoğun Hafta Sonu - Son Dakika
Güncel

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'dan Yoğun Hafta Sonu

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan\'dan Yoğun Hafta Sonu

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan her zaman olduğu gibi bu hafta sonu da yoğun mesaisine devam etti.

19.06.2014 08:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan hafta sonu düzenlenen programlara ve davetli olduğu programlara katılarak yoğun bir hafta sonu geçirdi. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan hafta sonu düzenlenen AK Parti İl Koordinasyon Kurulu Toplantısının ardından, Jandarmanın Kuruluşunun 175. Yılı kutlama programına, Şehit Nail Akdoğan'ın Gümüşler Kasabasında ki cenazesine ve ardından Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı Türk Yıldızları gösteri programına katıldı.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına Katıldı

AK Parti İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına katılan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "30 Martta bize ve partimize teveccüh gösteren tüm Niğdelilere teşekkür ediyorum. Tüm teşkilat mensuplarımıza bu seçimlerde yapmış oldukları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Teşkilatımız ve Niğdeliler yeniden bizi bu göreve layık gördüklerinden dolayı onlara minnettarım, şükran borçluyum. Niğde Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Daha iyi bir Niğde daha güzel bir Niğde daha gelişmiş bir Niğde için başta bizim ve herkesin görevi" dedi.

Belediye Başkanı Akdoğan; "10 Ağustosta ülkemize bir Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Niğde'mizde Türkiye ortalamasının üzerinde bir netice alarak bu seçime mutlaka katkıda bulunacaktır. Bizim de bu uğurda üzerimize ne düşüyorsa bunu yapacağımızın bilinmesini özellikle bilinmesini istiyorum" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Akdoğan Jandarmanın 175. yılını kutladı

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Jandarmanın 175. yılı kutlamalarına katılarak Jandarmanın kuruluşunun 175. yılını kutladı. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan kutlama programında dereceye giren öğrencilere ödüllerini de verdi.
Şehit Polis Nail Akdoğan toprağa verildi

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Şanlıurfa'da 12 gün önce geçirdiği trafik kazasının ardından tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden polis memuru Nail Akdoğan'ın Gümüşler Kasabasında kılınan cenaze namazına katılarak akrabalarına baş sağlığı diledi.

Türk Yıldızları Niğde'de

Niğde Valiliği başta olmak üzere Niğde Belediye Başkanlığının ve diğer kurumlarında katkı sağladığı programla Türk
Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi "Türk Yıldızları" Niğde'de coşku dolu anlar yaşattı. Bor TOKİ kavşağında binlerce kişinin katıldığı gösteri sonunda Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Türk Yıldızlarına teşekkür etti.
Kent Ormanında İnceleme

AK Parti Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, İl Özel İdaresi Başkanı Mahmut Peşin, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç, Niğde Belediye Başkan Yardımcıları Harun Dikici, Rıfat Özkan ve Mustafa Yiğit ile birlikte Kent Ormanında incelemelerde bulunarak piknik yapanlarla selamlaştılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'dan Yoğun Hafta Sonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement