Niğde Belediye Başkan Faruk Akdoğan'dan Taraftara Jest - Son Dakika
Yerel

Niğde Belediye Başkan Faruk Akdoğan'dan Taraftara Jest

Niğde Belediye Başkan Faruk Akdoğan\'dan Taraftara Jest

Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup’ta zirveye ortak olan Niğde Belediyespor, Çarşamba günü Kastamonu 1966 Spor ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.

17.11.2015 08:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup'ta zirveye ortak olan Niğde Belediyespor, Çarşamba günü Kastamonu 1966 Spor ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor. Aynı puanla grup liderliğini paylaşan 2 takımın zorlu mücadelesini taraftarlar 2 TL'ye izleyebilecek.

Niğde Belediye Başkanı ve Niğde Belediyespor Onursal Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Belediyespor'un aldığı başarılı sonuçlarla 3. Lig 3. Grupta zirveye ortak olduğunu belirterek, "Çarşamba günü aynı puanla grup liderliğini paylaştığımız Kastamonu ekibini, buradan puansız göndermek için çaba gösterecek olan Niğde Belediyespor'a Niğdeli sporseverlerin de desteğini görmek istiyoruz. Bu nedenle Çarşamba günü 5 Şubat Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmanın bilet fiyatlarının 2 TL'ye indirilmesini sağladık. Tüm taraftarlarımızı bu önemli karşılaşmaya bekliyoruz" dedi.

Niğde Belediyespor Kulübü Başkanı Yakup Yerlikaya da, Niğde Belediyespor ile Kastamonu 1966 Spor arasında oynanacak karşılaşmanın önemine dikkat çekti. Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Van Büyükşehir Belediyespor karşısında 1 puan çıkarabilen Niğde Belediyespor'un, Çarşamba günü oynanacak karşılaşmada Kastamonu ekibini puansız göndereceğine inandıklarını ifade eden Yerlikaya, "Bu maç Niğde Belediyespor açısından büyük öneme sahip. Şu anda iki takım da aynı puanla grupta liderliği paylaşıyor. Kazanan takım, şampiyonluk için şimdiden önemli bir avantaj yakalamış olacak. Bizim için 6 puanlık bir maç. O nedenle taraftarlarımıza çağrıda bulunuyoruz. Taraftarlarımızı, karşılaşmalarda 12. Adam olarak görüyoruz. Sayın belediye başkanımızın jestiyle daha önce açık tribün 5 TL, kapalı tribün 10 TL olan bilet fiyatları sadece bu maç için 2 TL'ye indirildi. Tüm taraftarlarımızı bu önemli karşılaşmaya bekliyoruz" diye konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niğde Belediye Başkan Faruk Akdoğan'dan Taraftara Jest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement