Netanyahu: Güvenliğini Sağlayana Kadar Hamas'ı Vurmaya Devam Edeceğiz - Son Dakika
Dünya

Netanyahu: Güvenliğini Sağlayana Kadar Hamas'ı Vurmaya Devam Edeceğiz

Netanyahu: Güvenliğini Sağlayana Kadar Hamas\'ı Vurmaya Devam Edeceğiz

Binyamin Netanyahu, basın toplantısında, "İsrail halkının güvenliğini sağlayana kadar Hamas'ı vurmaya devam edeceğiz" dedi.

22.07.2014 21:42  Güncelleme: 22:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun ile basın toplantısı düzenledi. Netanyahu konuşmasında ateşkes yapacaklarına dair herhangi bir açıklamada bulunmazken Gazze'ye düzenlenen saldırılar konusunda Hamas'ı suçladı.

"HALK HAMAS REJİMİNİN KURBANIDIR"

Netanyahu, "Gazze'de yaşayan halk acımasız Hamas rejiminin kurbanıdır" dedi. Hamas saldırılarına karşı kararlı şekilde karşılık vereceklerini ifade eden Netanyahu, "Tehditleri sona erdirmek için kararlı bir şekilde hareket edeceğiz" dedi.

"CAMİ VE HASTANELERİN ALTINA TÜNEL İNŞA EDİYOR"

Hamas'ı cami ve hastanelerin altına tünel inşa etmekle suçlayan Netanyahu, "Hamas hastanelerin, camilerin ve okulların altına terörist tünelleri inşa ediyor" dedi. Hamas'ın yaptıkları ateşkes önerisini reddettiğini belirten Netanyahu uluslararası toplumun Gazze'de ölen insanlara karşı Hamas'ı suçlu bulması gerektiğini ifade etti.

BAN İSRAİL'E ARKA ÇIKTI

BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun ise açıklamasında İsrail'in kendisini savunduğunu belirterek İsrail'in saldırılarına destek verdiğini belirtti. Ban, Gazze'den yapılan roket atışlarını kınadığını belirterek Hamas'ın hastane ve okul gibi sivil kurumları roket saldırılarında kullanmasını kınadı. Ban açıklamasında ayrıca roket atışlarının da bir an önce durdurulması gerektiğini ifade etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Netanyahu: Güvenliğini Sağlayana Kadar Hamas'ı Vurmaya Devam Edeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • SAVAŞ: ORTADOĞU'DA PETROL-GAZ OLDUĞU MÜDDETÇE SAVAŞLAR BİTMEZ. 15 0 Yanıtla
  • gariban müslümanar: işte bizde Müslümanız diyoruz ya işte değiliz ne arka çıkabiliyoruz nede ses çıkarabiliyoruz nerede bizim Müslümanlığımız kaldı BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun da sözde barış için gitti tam aksine destek veriyor ve BM ye güvenen kahpe insanlarda halen bunları savunuyor savunanda bunlardan farkı yok dinsizler imansızdırlar dünyada demek hiç Müslüman devleti kalmamış kalsaydı İsrail bunu yapmazdı ve yapamazdı tüm Müslümanları İsrail iyi biliyor kardeşini vuruyor ama sesi bırak gıgı nı bile çıkaramıyorlar yarınki sıra sizlerde bunu da unutmayın iran . türkiye gerisini zaten birbirine vurdurdular zaten it olmuşlar gerisi İRAN VE TÜRKİYE DİK DUR ARKA ÇIK BİRLİK OLUN GÜN BUGÜNDÜR SAHİP ÇIKIN KARDEŞLERİNİZE YARIN SIRADAKİ SİZLERSİNİZ UNUTMAYIN KISA ZAMANDA BU NAMLU SİZE DÜNECEK YOKSA SİZDE Mİ RÜŞVET YEDİNİZ SAHİP ÇIKMIYAN İMANSIZDIR 8 0 Yanıtla
  • GTA: İSABET OLUR. 1 1 Yanıtla

Advertisement