Netanyahu: Hamas 5 İnsani Ateşkes Anlaşmasını İhlal Etti - Son Dakika
Dünya

Netanyahu: Hamas 5 İnsani Ateşkes Anlaşmasını İhlal Etti

Netanyahu: Hamas 5 İnsani Ateşkes Anlaşmasını İhlal Etti

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, "Hamas, 5 insani ateşkes anlaşmasını ihlal etti ve hala İsrail topraklarına saldırıyor." dedi.

27.07.2014 23:13  Güncelleme: 23:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hamas'ın 5 insani ateşkes anlaşmasını ihlal ettiğini iddia etti.

"SALDIRILAR DEVAM EDİYOR"

İsrail devlet radyosunda yer alan habere göre, Netanyahu CNN'e verdiği mülakatta, Hamas'ın bugünkü ateşkesi de ihlal ettiğini ileri sürerek "İkisi son 24 saatte olmak üzere 5 ateşkes anlaşmasını ihlal eden Hamas, İsrail topraklarına saldırmaya devam ediyor" dedi.

"TEK GİRİŞİM MISIR'IN ÖNERDİĞİ ATEŞKES"

"İsrail, vatandaşlarının güvenliğini sağlamak için gereken her şeyi yapmaktadır" diyen Netanyahu, Mısır'ın önerdiği ateşkes girişiminin şu an masaya yatırılan tek girişim olduğunu söyledi.

Hamas Sözcüsü Sami Ebu Zuhri, BM'nin sunduğu, "24 saatlik ateşkes önerisinin " Filistinli gruplar tarafından kabul edildiğini ve söz konusu ateşkesin bugün saat 14.00'te başlayacağını duyurmuştu.

İsrail hükümetinin de Birleşmiş Milletler'in "24 saatlik ateşkes önerisini" görüştüğü bildirilmişti.



Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Netanyahu: Hamas 5 İnsani Ateşkes Anlaşmasını İhlal Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • seyit: NETANYAHU SENİ İSRAİL TOPRAKLARI DİYE BAHSETTİĞİN , FİLİSTİNİN GERÇEK TOPRAKLARIDIR. NETANYAHU SİZLER İNGİLTERENİN , AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİNİN ÇEŞİTLİ BÖLGELERİNDEN GELİP FİLİSTİN TOPRAKLARINA ZORLA YERLEŞİP İŞGAL EDEN İŞGALCİ YAHUDİ TOPLULUKLARISINIZ. SİZİN TOPRAĞINIZ FİLİSTİNDE YOK , TIPKI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ TOPRAKLARINI KIZILDERİLİLERDEN NASIL İNGİLİZLER , KIZILDERİLİLERİ KATLEDİP ZORLA TOPRAKLARINI İŞGAL ETTİ İSE SİZLERDE , İŞGALCİSİNİZDİR. AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ'NİN VATAN TOPRAĞI KIZILDERİLİLERİNİN VATANIDIR. SİYONİST ŞAKLABAN SINIR TİLKİSİ NETANYAHU , AKLINI BAŞINA ALDA AZICIK KONUŞMAYI ÖĞREN ŞEREFTEN YOKSUN , FİRAVUN ZİHNİYETLİ. 16 3 Yanıtla
  • METANYAHU: NETANYAHU, METANYAHU, AHİRETTE İBLİSLERLE, FİRAVUNLARLA HAŞROLUNACAKSIN. BU ZÜLMÜN'LE BOĞULACAKSIN. BAKALIM AHİRETTE NEFSİ MÜDAFAAN OLACAKMI* 11 6 Yanıtla
  • Uyan: BU İBLİSİN SÖYLEDİĞİNE İNANAN VARMI? 12 2 Yanıtla
  • kürtler üstün ari ırkındandır.kafanıza sokun: KÜRTLER BÜYÜK ZAFERLER KAZANACAK: kürtler büyük zaferler kazanacak AMERİKA KÜRTLERE HAYRAN:BÜTÜN DÜNYA KÜRTLERE HAYRAN ŞU ANDA. . KÜRTLER ESKİ KÜRTLER DEİİL. . . BİZ KÜRTLER ANLI ŞANLI ARİ IRKINDANIZ. . FARSLARLA FRANSIZLARLA ALMANLARLA AKRABAYIZ. . . KISKANANLAR ÇATLASIN. . . BÜTÜN DÜNYA KÜRTLERE HAYRAN ŞU ANDA. . TÜRKLERİN SELAMINA BİLE İHTİYACIMIZ YOK. . TÜRK KÜRT KARDEŞ DİYE BOŞUNA AVUNMAYIN. . BU GİDİŞLE BÜTÜN DÜNYANIN ENERJİ KAYNAĞI KÜRTLER OLACAK. . ZENGİNLEŞECEĞİZ AMA . RAMAZANLARDA FİTRE VE ZEKATIMIZI TÜRKLERE YİNE VERMEYİZ. . AMERİKA BİLE KÜRTLERE HAYRAN. PETROL SERMAYESİ AMERİKAN TEKNOLOJİSİYLE BİRLEŞECEK. DÜNYANIN İLK ÜÇ ÜLKESİNDEN BİRİ KÜRDİSTAN OLACAK. . . ÇATLAYIN DA PATLAYIN. HAHAHAHAHA . biz kürtler lüks arabalarda gezip durakta otobüx bekleyen tirkoları gaza boğacağı. yağışta süratla yanlarından geçip ıslatacağımdır. hahahaha. yuuuhahahaha 1 5 Yanıtla
  • orjinal: katil israil ariel şaron nasıl senin sonunda aynı olacak netanyahu o bebekler gene seni bogar. allah acele etmez. 2 1 Yanıtla
  • GAZZE: İSRAİL'İN GAZZE'YE YAPTIĞI SALDIRILARIN ALTINDA YATAN EN ÖNEMLİ NEDENLERDEN BİRİ ENERJİDİR. YIL 1979 MISIR C. BAŞAKNI ENVER SEDAT İSRAİL İLE ANLAŞTI. MISIR İSRAİL'İ TANIYAN İLK ARAP ÜLKESİ OLDU. BU ANLAŞMA İLE GAZZE FİLİSTİN'E VERİLDİ. YIL 1999 BRİTİSH GAS (bg) VE ORTAĞI ATİNA MERKEZLİLÜBNANLI SABBAH VE KURİ AİLELERİNE CONSOLİDATED CONTRACTOS INTERNATIONAL COMPANY (CCC) GAZZE ŞERİDİ KIYILARINDA 4 MİLYAR DOLAR DEĞERİNDE 38 MİLYAR METREKÜP DOĞALGAZ REZERVİ KEŞFETTİ. İNGİLİZ SÖMÜRGECİ MANTIK DEVREYE GİRDİ. ANCAK KEŞİFTEN BU YANA SAHADA FARKLI PROJELER HAYATA GEÇİRİLMEDİ. İSRAİL G. KURMAY BAŞKANI MOŞE YALON'UN 2007 YILINDA GAZZE AÇIKLARINDA KEŞFEDİLEN DOĞALGAZ KAYNAKLARININ BAĞIMSIZ FİLİSTİN DEVLETİNE EKONOMİK BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIĞINI, HAMAS'IN BU KAYNAĞINI İSRAİL'E KARŞI SALDIRILARI FİNANSE ETMEK İÇİN KULLANACAĞI, BUNU İÇİN HAMAS'IN KÖKÜNÜN KAZINMASINI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ. İSRAİL'İN ARKASINDA OBAMA, CAMERON MERKEL VE HOLLANDE VAR. 3 0 Yanıtla
  • orjinal: yahu israil patetesi sizmi yetiştirdiniz. 0 0 Yanıtla
  • 'İsrail'in başkenti neresidir?' sorusuna verdiği cevapla sunucuyu hayrete düşürdü
    15:50 'İsrail'in başkenti neresidir?' sorusuna verdiği cevapla sunucuyu hayrete düşürdü

    Bir programda sunucunun, konuğuna yönelttiği 'İsrail'in başkenti neresidir?' sorusuna aldığı cevap sosyal medyada çok konuşuldu. Soruya bir türlü yanıt alamayan ve konuğun anlamadığını zanneden sunucu, çok geçmeden karşısındaki kişinin soruyu anlamamazlıktan geldiğini fark etti.

  • Paris'teki İran büyükelçiliği önünde canlı bomba alarmı! Ekipler olay yerine sevk edildi
    15:38 Paris'teki İran büyükelçiliği önünde canlı bomba alarmı! Ekipler olay yerine sevk edildi

    Paris'teki İran konsolosluğunda bir adamın intihar yeleği ile kendini patlatma tehdidinde bulunduğu bildirildi. Şahsın, patlayıcı bir kemer ve el bombasına benzeyen bir cisimle donatıldığı ve binada barikat kurduğu belirtildi. Fransız başkentinin 16. bölgesinde bulunan konsolosluk binası ve çevresi güvenlik önlemi olarak kapatıldı, halk tahliye edildi. Şehrin Metro Hattı 6 da kesintiye uğratıldı.

  • UCLG Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kosta Rika'da düzenlenen toplantıya başkanlık etti
    15:37 UCLG Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kosta Rika'da düzenlenen toplantıya başkanlık etti

    Dünya Belediyeler Birliği Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kosta Rika'da düzenlenen UCLG Ana Tüzük Komitesi Toplantısı'na başkanlık etti. Başkan Altay, toplantıda Gazze'nin ve mazlum coğrafyalarda sıkıntı çeken Müslüman kardeşlerin haklarını savunduğunu belirtti.

  • İran'a İsrail saldırısı sonrası petrol ve altın fiyatları yükseldi
    14:37 İran'a İsrail saldırısı sonrası petrol ve altın fiyatları yükseldi

    ABD’li yetkililerin bir İsrail füzesinin İran’ı vurduğunu açıklamasının ardından, petrol ve altın fiyatlarında yükseliş oldu. İsrail saldırısının haberi duyulunca, Brent ham petrolünün varil fiyatı 90 doların üzerine çıktı; daha sonra İran saldırının önemli olmadığını söyleyince biraz geriledi. Altının ons fiyatı bir ara rekora yaklaşırken, daha sonra 2400 doların altına düştü. Orta Doğu’daki gerilimin tırmanmasının petrol sevkiyatını aksatabileceğinden korkuluyor.


Advertisement