Neslihan Atagül: Değecek Bir Proje Olursa, Soyunurum - Son Dakika
Magazin

Neslihan Atagül: Değecek Bir Proje Olursa, Soyunurum

Bir alışveriş merkezinde görüntülenen ünlü oyuncu, "Türkan Şoray kurallarınız var mı?" sorusuna, "Değecek bir proje olursa soyunurum" yanıtını verdi.

11.04.2015 10:57  Güncelleme: 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güzel oyuncu Neslihan Atagül, oyuncu olarak soyunsan da Türkiye'de birçok şeyin sansürlenip, yayınlanmadığını söyledi.

İÇTENLİKLE YANITLADI

Son zamanlarda yaptığı işlerde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine genç oyuncu Neslihan Atagül, önceki gün bir AVM'de alışveriş yaparken objektiflere takıldı. Güzel oyuncu, kendisine yöneltilen soruları içtenlikle cevapladı. Atagül, "Şu anda bir dizi projesi yok. Biraz dinlenmek ve tatil yapmak istiyorum. "

"YENİ FİLMİN HEYECANI İÇİNDEYİM"

"Şimdi 'Senden Bana Kalan' adlı sinema filmim var. Önümüzdeki hafta vizyonda olacak, onun heyecanı içindeyim" diyen güzel oyuncu, dizi ile sinema arasında çok fark olduğunu söyleyerek;

"Gerçekten dizi ile sinema arasında çok fark var. Dizi daha çok ticari bir şey. Dizilerimiz 90 dakika olduğu için her hafta bir sinema filmi yapıyoruz zaten" diyerek dizilerin 90 dakika olmasına göndermede bulundu.

"ÇOK ÇALIŞIYORUZ"

"Kendinize bir hedef koydunuz mu?" sorusuna genç oyuncu, "Benim sadece tek hedefim vardı bu zamana kadar; o da oyuncu olmaktı. Ama adamakıllı oyuncu olmak… Hedeflerim arasında Hollywood da değil de, Avrupa da oyunculuk yapmak var. Avrupa'yı kendime daha çok yakın görüyorum" şeklinde cevaplarken, "oyunculuğun en zor yanları nelerdir?" sorusuna ise "Oyunculuğun hiç zor yanları yok bana göre. Oyunculuk çok güzel bir şey. Sadece Türkiye şartlarında çok çalışıyoruz" diye cevapladı.

"KURAL TANIMAM ÇÜNKÜ OYUNCUYUM"

"Türkan Şoray kurallarınız var mı" sorusuna da Neslihan Atagül, Türkiye'nin acı gerçeğini dile getirdi. "Senaryo gerçekten iyi ise soyunmak gerekiyorsa soyunurum. Ama değecek bir proje olması gerekiyor. Soyunmak için soyunmam. Çok güzel bir proje olması gerekiyor. O zaman kuraL tanımam, çünkü ben oyuncuyum. Aslında şöyle de bir durum var.

Türkiye çok da ileriye gitmiyor bu konuda. Anlatabiliyor muyum? Sürekli internetimiz sansürleniyor. Televizyonda bir sürü şeyler sansürleniyor. Çekilse bile bazı şeyler zaten yayınlanmıyor veya yayınlayamıyorlar. Öyle de bir sıkıntımız var ülke açısından. O konulara girersek çıkamaz hala geliriz. Fazla konuşmak istemiyorum" diye konuştu.

"KADİR'LE AYRILMADIK"

Bu arada sevgilisi Kadir Doğulu ile sürekli ayrıldıklarına yönelik çıkan haberlere ilgili "Erkekler böyle bir şeyler isterler. "Biz bir erkek erkeğe biraz takılalım" derler. Bizimki de öyle bir şey oldu. Yazın onlar erkek erkeğe takıldılar, biz de kız kıza takıldık sonra da hep birlikte takıldık mesela bundan hiç kimsenin haberi yok. Biz çıkan bu tür haberlere oturup gülüyoruz. Her şey çok güzel gidiyor. Biz ayrılmadık" diye konuştu.

Neslihan Atagül: Değecek Bir Proje Olursa, Soyunurum
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Neslihan Atagül: Değecek Bir Proje Olursa, Soyunurum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (46)

  • türkoğlu: İNSANLAR BU DÜNYAYA NEDEN GELDİĞİNİ VE NEREYE GIDECEGİNİ UNUTUYOR 31 1 Yanıtla
  • OHA: Kapalı bir yerin varmıki Seni çoktan soymuşlarda haberin yok bebek 25 0 Yanıtla
  • ccc: Allah ıslah etsin ebedi dunyaya fani dünyayı tercih etmek nasıl bir safliktir 22 2 Yanıtla
  • Yvz: Sakın durmayın donla gezin 20 3 Yanıtla
  • samsun davud: Ar namus kelimelerini sözlüğüne eklemelisiniz 17 3 Yanıtla
  • Elif: Hadi ordan, sen böylede soyunursun! Zaten bu soyunmasaydin, nah artist olurdun 18 2 Yanıtla
  • misafir: Soyun kızım soyun senin ablalarindan ne eksiğin var.Yoksa başka türlü para kazanamazsin. 19 1 Yanıtla
  • berlin: parayi veren dudugu calar diyor 17 2 Yanıtla
  • adem: sen soyunsan ne olur tipe gel 14 4 Yanıtla
  • SOYUNMAYA MERAKLI ŞEMPANZE: Soyun bakalım nereye kadar soyunacaksın. . . , Birgün tam soyacaklar seni üzerine 3 karış toprak yalvaracaksın rabbine tekrar gönder dünyaya günahlarımı affettireyim diye. . Rabbin biz seni daha önce yollamadıkmı ?Sana peygamber göndermedikmi diye ? SORACAK 12 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yarışmaya veda eden Aysu gözyaşlarına boğuldu
    09:20 Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yarışmaya veda eden Aysu gözyaşlarına boğuldu

    Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Merve, Aleyna, Aysu ve Berna arasında yapılan eleme mücadelesinin kaybedeni Aysu oldu. Oyunu geçtiğimiz sene yaşanan deprem felaketinde kaybettiği arkadaşına ithaf eden Aysu, gözyaşlarına boğuldu.

  • Erkan Petekkaya'nın babası son yolculuğuna uğurlandı! Saruhan Hünel cenazede bir vatandaşa çarptı
    08:20 Erkan Petekkaya'nın babası son yolculuğuna uğurlandı! Saruhan Hünel cenazede bir vatandaşa çarptı

    Erkan Petekkaya'nın hayatını kaybeden babası Akın Petekkaya, dün gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenazeye katılan Saruhan Hünel ise aracığıyla kalabalık içindeki bir kişiye çarptı.

  • Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı
    07:43 Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı

    Dün yeni filmi Mavi Mağara'nın provalarına başlamaya hazırlanan oyuncu Kerem Bürsin, koronvirüse yakalandı. Oyuncunun tedavisi başlarken prova da ileri bir tarihe alındı.

  • Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a Geçmiş Olsun Dileği
    00:35 Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a Geçmiş Olsun Dileği

    Yeşilçam'ın 'Sultan'ı Türkan Şoray, eski rol arkadaşı Kadir İnanır'ın hastaneye kaldırılmasının ardından geçmiş olsun dileklerini iletti. İnanır'ın sağ tarafının felç olduğu tespit edilmişti.

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü coşkuyla kutladı
    00:34 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü coşkuyla kutladı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü ücretsiz olarak sahnelediği 8 oyunla tüm sahnelerinde coşku ile kutladı. Uluslararası bildiri Norveçli yazar Jon Fosse tarafından kaleme alınırken, ulusal bildiri Tamer Levent tarafından yazıldı. Tiyatro, sanatın barış olduğunu vurgulayan bir platform olarak ön plana çıktı.

  • Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu
    00:34 Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu

    Ünlü şarkıcı Hakan Peker, bir televizyon programında üç kez evlenip boşandıktan sonra yaşadığı deneyimleri paylaşarak, 'Sevgi Yedeklemesi' olarak adlandırdığı bir durumu fark ettiğini açıkladı. Peker, psikolojik olarak travma yaşayan insanların birden fazla ilişkiyi aynı anda sürdürme eğiliminde olabileceğini ve bunun arkasında derin duygusal nedenlerin yattığını belirtti. Ayrıca programda, Hakan Peker'in belediye başkanlığı adaylığına hazırlık süreci ve siyasete giriş kararı da konuşuldu.

  • Banu Parlak hakkında yurt dışı yasağı
    22:49 Banu Parlak hakkında yurt dışı yasağı

    Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesi İcra Müdürlüğü'ne giderek hacizli bir aracın satışıyla ilgili işlem yaparken görevli bir memurla tartıştı. Memurun şikayeti üzerine Parlak gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısı Parlak'ın ifadesini aldıktan sonra mahkemeye sevk etti. Parlak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı ancak yurt dışı çıkış yasağı konuldu.

  • Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' Şarkısının İzinsiz Kullanılmasına Dava Açacak
    16:37 Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' Şarkısının İzinsiz Kullanılmasına Dava Açacak

    Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' adlı şiirinin Yeni Türkü tarafından izinsiz kullanıldığını ve bu durumdan üzüntü duyduğunu açıkladı. Mungan, konuyla ilgili dava açılacağını duyurdu.

  • Nevra Serezli'ye Dünya Tiyatro Günü'nde ödül verildi
    16:36 Nevra Serezli'ye Dünya Tiyatro Günü'nde ödül verildi

    41'incisi düzenlenen ödül töreninde, Tiyatrokare'nin sahneye koyduğu 'Ağaçlar Ayakta Ölür' ve 'Veda' oyunlarıyla seyircilerini büyüleyen Nevra Serezli'ye ödül verildi. Serezli, ödülü alırken gözyaşlarını tutamadı ve 'Bir gün ikincisini de ben alırım diye ümitleniyordum' dedi. Tiyatrokare'nin kurucusu Nedim Saban ise İsmail Dümbüllü Ödülü'nün tiyatro öğrencilerinin seçimiyle verilmesinden gurur duyduğunu belirtti.

  • Orhan Gencebay'ın sahnedeki hali eleştirilere neden oldu
    16:36 Orhan Gencebay'ın sahnedeki hali eleştirilere neden oldu

    Orhan Gencebay'ın Şişli'deki iftar programında Cumhur İttifakı'na destek vermesi sosyal medyada eleştirilere neden oldu. Eşi Sevim Emre ise Gencebay'ın siyaset üstü bir kişilik olduğunu ve hangi parti vatanı için uğraşıyorsa yanlarında olduklarını belirtti.

  • Survivor All Star Yarışmacısı Adem Kılıççı Katarsis Programında Konuştu
    16:36 Survivor All Star Yarışmacısı Adem Kılıççı Katarsis Programında Konuştu

    Survivor All Star yarışmacısı Adem Kılıççı, Gökhan Çınar'ın konuğu olduğu Katarsis programında iddialı sözler söyledi. Kılıççı, Survivor'da yaşadığı zorlukları anlattı ve neden bu yıl yarışmaya katılmadığını açıkladı. Ayrıca, Nisa'nın şampiyonluğuna sevindiğini ve Acun Ilıcalı'ya kırgın olduğunu belirtti.

  • Ünlü Sanatçı Onur Akın, Uzun Süre Sonra CHP Mitinginde Sahne Alacak
    16:35 Ünlü Sanatçı Onur Akın, Uzun Süre Sonra CHP Mitinginde Sahne Alacak

    CHP'den milletvekili adayı gösterilmemesi üzerine siyaseti bıraktığını açıklayan Onur Akın, CHP mitinginde şarkılar söyleyecek. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü'nün konuşacağı mitingde Onur Akın sahne alacak. Daha önce siyasette vefa görmediğini belirten sanatçı, 2009 yılından bu yana CHP için beste yapmıştı.


Advertisement