Nergis Kumbasar, Sokakta Hüngür Hüngür Ağladı - Son Dakika
Magazin

Nergis Kumbasar, Sokakta Hüngür Hüngür Ağladı

"Kiralık Aşk" dizisinde "Neriman" karakterini canlandıran Nergis Kumbasar, rol gereği bankın üzerinde oturup gözyaşı döktü.

04.10.2015 11:12  Güncelleme: 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Kiralık Aşk" dizisinin Nişantaşı'nda yapılan çekimlerinde Nergis Kumbasar rol gereği bir bankın üzerine oturup dakikalarca ağladı.

"AĞLAMAK İÇİN İLAÇ YADA DAMLA KULLANMIYORUM"

Vatan'ın haberine göre, makyajı akan, içli içli ağlayan Kumbasar'ı çevredekiler meraklı gözlerle izledi. Oyuncu, mikrofonundaki sorun nedeniyle aynı sahneyi bir kez daha çekmek zorunda kaldı. Kumbasar "Ağlamak için ilaç ya da damla kullanmıyorum" dedi.

Nergis Kumbasar, Sokakta Hüngür Hüngür Ağladı

Son Dakika Magazin Nergis Kumbasar, Sokakta Hüngür Hüngür Ağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • ERBAA: YÜZDE DOKSAN DOKUZU MÜSLÜMAN OLAN ANADOLU HALKI KİME OY VERMELİ....HDP ASLA OLMAZ, HAİN BİR PARTİ..BUNU KONUŞMAYA BİLE GEREK YOK...CHP YE GELİNCE ,BUDA HEMEN HEMEN HDP GİBİ...HAİNLERİ DESTEKLER .SAVCIMIZI,POLİSİMİZİ,ASKERİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMEZLER.BAŞ ÖRTÜSÜNE,DİN DERSİNE KARŞI... MHP Yİ SEVERİM AMA HEP YERİNDE SAYAR....AKP YE GELİNCE VATAN MİLLET İÇİN TEK PARTİ AKP DİR..SEKSEN YILDA YAPİLMİYANLARİ ON YILDA YAPTI.. AKP SAYESİNDE KADINLARIMIZ BAŞLARINI ÖRTÜYOR,DİNİNİ ÖĞRENİYOR...KENDİ SİLAHLARİMİZİ YAPİYORUZ...SOL PARTİLERİN DİKİLİ BİR AĞAÇLARI BİLE YOK..VATAN İÇİN, BAYRAK İÇİN, EZAN İÇİN.... KESİNLİKLE ...AKP ..UNUTMA AKP OLMAZSA SURİYE GİBİ OLURUZ... 34 25 Yanıtla ömer: Ak Parti olmasaydı coktan Suriye gibi olmustuk. komsu devletlere bakın hangisinde huzur var ?? 6 11 Turkuncuku: Akp var diye huzursuzuz zaten kendi egolari yuzunden onlarca gencimiz sehit oldu siviller katledildi gili olmaya devam edin troller 8 3
  • Elazığlı : Ulan ERBAA denen denyo sen ne kes kopyala yapıştır bi zihniyetsin ya senin inadinâ MHP 10 15 Yanıtla
  • cesur: Kardeşim bu habermidir,ya da haber değeri varmıdır? 17 0 Yanıtla
  • RTE: tiplerine bakin sunlarin. :((((: 4 4 Yanıtla
  • Gs: Karı milleti korkacan arkadaş 4 3 Yanıtla
  • ALPERTUNGA : sadece dizinden ve herşey den siyaset yapmayın kimin ne olduğunu önce Rabbim sonra halk biliyor artik lafın kar edeceğini etmeyeceği öğrendi 0 0 Yanıtla

Advertisement