"Neredesiniz? An 'da mı? Başka Zaman'da mı? - Son Dakika
Otomobil

"Neredesiniz? An 'da mı? Başka Zaman'da mı?

MetroCity , "Trafiğe Kalma, Eğitime Kal" etkinliği ile 3 ay boyunca her Salı günü, trafiğin en yoğun olduğu, 18.30-20.30 saatleri arasında, her hafta farklı bir tema ile eğitim programı başlattı.

05.02.2016 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlki büyük ilgi gören etkinlikte, katılımcılar Serap Gökmen'in eğitimiyle "Kişisel Renklerini belirlediler".

9 Şubat günü Shirli Ender Büyükbay tarafından verilecek"Dikkat ve Farkındalık Uygulamaları" eğitiminde ise; zihnimizle ilgili farklı çalışma sistemini anlayacağız. "Zihniniz hep dolu ve meşgul mü? Andan başka her yerde mi?"Zihni yavaşlatmak ve stresi azaltmak sizin elinizde…

Eğitimler, etkileme becerileri, nefes yönetimi, diksiyon ve beden dili, zaman yönetimi, sunum becerileri ve stres yönetimi gibi başlıklarda devam edecek.

Konusunda uzman "Eğitim Akademi" kadrosunun vereceği eğitim programında, etkileme becerileri, nefes yönetimi, diksiyon ve beden dilinden; zaman yönetimi, sunum becerileri ve stres yönetimine dek birçok konu bulunuyor. Eğitimciler arasında, Güler Kazmacı, Serap Gökmen, Shirli Ender Büyükbay, Şelale Karagüllü, Dr. Deniz Güneysu, Fikret Güzeller gibi konusunda uzman ve deneyimli isimler yer alıyor.

Eğitimlere katılmak için üç ay boyunca 300 Liralık alışveriş yapmak yeterli!

Üç ay sürecek eğitimlere katılmak isteyenler için, bu süreç içinde MetroCity AVM içindeki mağazalardan toplam 300TL'lik alışveriş yaptıklarını belgelemeleri yeterli olacak. MetroCity'nin başlattığı "Trafiğe Kalma, Eğitime Kal" etkinliği ile profesyonellerin, bu geliştirici eğitimlerle zamanı daha verimli değerlendirmeleri, başka şirket çalışanları ile tanışmaları ve sosyalleşmeleri de amaçlanıyor.

Shirli Ender Büyükbay Mindfulness - Dikkat ve Farkındalık Uygulamaları Eğitimi

Tarih : 09 Şubat-2016 Salı

Saatler: 18.30-20.30.

Yer: MetroCity AVM, Zemin Kat Aktivite Mağazası

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Otomobil 'Neredesiniz? An 'da mı? Başka Zaman'da mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement