Nehirde Akıntıya Kapılan 4 Kadından 1'inin Daha Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Nehirde Akıntıya Kapılan 4 Kadından 1'inin Daha Cesedi Bulundu

Nehirde Akıntıya Kapılan 4 Kadından 1\'inin Daha Cesedi Bulundu

Siirt'in Pervari İlçesi'ne bağlı Yukarıbağcılar Köyü'nde oturan ve Herekol Dağı eteklerinde peynir otu toplarken Masido Nehri'ne düşen 4 kadından Besna Eryılmaz'ın da cesedine ulaşıldı.

11.06.2015 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'in Pervari İlçesi'ne bağlı Yukarıbağcılar Köyü'nde oturan ve Herekol Dağı eteklerinde peynir otu toplarken Masido Nehri'ne düşen 4 kadından Besna Eryılmaz'ın da cesedine ulaşıldı. Ölü sayısı 2'ye yükselirken, 1 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

Pervari ilçesine bağlı Yukarıbağcılar Köyü'nde oturan Besna Eryılmaz, Amine Gürbüz, Azime Taraman ve Nuriye Taraman dün akşam saatlerinde Van'ın Çatak İlçesi yakınlarında bulunan Herekol Dağı eteklerinde peynir otu toplamaya çıktı. Dağ yamacına gitmek için Masido Nehri'ni geçmeye çalışan 4 kadın, akıntıya kapıldı.

Akıntıya kapılan kadınlardan Azime Taraman köylüler tarafından nehirden sağ çıkarılırken, Nuriye Taraman'ın ise dün gece cesedi bulundu. Nuriye Taraman'ın cesedi Van'ın Çatak İlçesi Devlet Hastanesine getirilirken, Azime Taraman ise Pervari Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Akıntıya kapılan Besna Eryılmaz ile Amine Gürbüz'ü arama çalışmalarına da bugün sabahın erken saatlerinde yeniden başlandı.

AFAD ve köylüler tarafından sürdürülen arama çalışmalarında öğlen saatlerinde kayıp olan Besna Eryılmaz'ın da cesedine ulaşıldı. Eryılmaz, akıntıya kapıldığı yerden yaklaşık 1.5 kilomtre uzaklıkta bulundu. Halen kayıp olan Amine Gürbüz'ü arama çalışmaları ise sürüyor.

Çatak Belediye Başkanı DBP'li Celalettin Bartu da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Bartu, olayın üzüntü verici olduğunu, şu ana kadar 1'i sağ olmak üzere 3 kişiye ulaşıldığını söyledi. Başkan Bartu, hayatını kaybeden kadınların ailelerine başsağlığı dileğinde bulunurken, kayıp olan son kişiyi de arama çalışmalarının sürdürüldüğünü ve en kısa zamanda bulmayı ümit ettiklerini belirtti. - Çatakvan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nehirde Akıntıya Kapılan 4 Kadından 1'inin Daha Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • ramazan firat: Allah mekanlarini cennet etsin eryilmaz ailesine bas sagligi diliyoruz 1 0 Yanıtla
  • Kazım avcı: Allah rahmet eylesinler 0 0 Yanıtla
  • ramazan firat: Allah mekanlarini cennet eylesin 0 0 Yanıtla
  • ramazan firat: Allah mekanlarini cennet eylesin 0 0 Yanıtla
  • İsimSiZ: besna Eryılmaz Benım yengemdir Allah Gani Gani Rahmet EyLeSiN :( 0 0 Yanıtla
  • MUSTAFA TANGÜÇ: ALLAH RAHMET EYLESİN 0 0 Yanıtla
  • selim demirkol: Allah rahmet eylesin 0 0 Yanıtla
  • ayşe çelik : allah rahmet etsin mekanı cennet olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement