Nehir Erdoğan Kocasıyla Paris'e Yerleşti - Son Dakika
Güncel

Nehir Erdoğan Kocasıyla Paris'e Yerleşti

"Reaksiyon" dizisinde kendi isteğiyle senaryoda öldürülen Nehir Erdoğan, eylül başında evlendiği görüntü yönetmeni Ahmet Sesigürgil'le Paris'e yerleşti.

29.11.2014 07:54  Güncelleme: 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncu Nehir Erdoğan, iki yıl önce Fransız kültürünü yakından tanımaya karar verip Sorbonne Üniversitesi'nde Fransızca kursu almaya başlamış ve sadece iş için İstanbul'a gelmeye başlamıştı.

REYTİNGLER ÜZDÜ

Geçen yıl Silsile filminin çekimlerinde görüntü yönetmeni Ahmet Sesigürgil'e aşık olan Erdoğan, Eylül başında nikah masasına oturdu ve bu arada Reaksiyon dizisine başladı. Ancak reytingleri hedeflenen seviyeye ulaşamayan dizide oynadığına pişman olan Erdoğan, önceki hafta kendi isteğiyle projeden çıktı. Ünlü oyuncunun çok sevemediği karakterine senaryoda ölüm sahnesi yazıldı.

PARİS'E TAŞINDI

Erdoğan çekimler biter bitmez eşiyle Paris'e yerleşti. Fransızcasını ilerleten Erdoğan, çok heyecanlanacağı bir iş çıkmadıkça şimdilik İstanbul'a yerleşmeyi düşünmüyor.




Nehir Erdoğan Kocasıyla Paris\'e Yerleşti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Nehir Erdoğan Kocasıyla Paris'e Yerleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • TOKAT 60: ya arkadaş habermi şimdi bu bırakın böyle boş işleri isteyen istediği yere gitsin çokta milletin umurunda şimdi 8 1 Yanıtla
  • VAHHH VAHHH: İŞTE GÜNÜN EN İYİ HABERİ 6 2 Yanıtla
  • TAM: TAM KALIBINA UYGUN BİR YER. 3 0 Yanıtla
  • Ali gel: Mistik bir guzelligi var eskiden hastayim bu kiza ama ne yazikki her seferinde yanlis kisileri bizim kizlar zorla buluyor sonra bin pisman. Bakalim Nehir ne zaman yanlistan donecek !!! 2 1 Yanıtla

Advertisement