Ne Kadar Zıpladığınızı Size Vert Söylesin - Son Dakika
Teknoloji

Ne Kadar Zıpladığınızı Size Vert Söylesin

Ne Kadar Zıpladığınızı Size Vert Söylesin

Voleybol ve basketbol gibi sporlarda, sporcuların performanslarını anında ölçmek için VERT gibi özel bir sensör cihazına çok ihtiyacınız var.Giyilebilir teknolojiler ilerledikçe ortaya ilginç ürünler çıkmaya devam ediyor.

19.12.2014 20:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Voleybol ve basketbol gibi sporlarda, sporcuların performanslarını anında ölçmek için VERT gibi özel bir sensör cihazına çok ihtiyacınız var.

Giyilebilir teknolojiler ilerledikçe ortaya ilginç ürünler çıkmaya devam ediyor. Hem profesyonel hem de amatör sporculara hitap eden zıplama ölçer cihaz VERT gibi örnekleri gördükçe, bu pazarda ne kadar çok çeşide yer olduğunu daha iyi kavrayabiliyoruz.

VERT zıplama ölçen küçük bir aparat, tek yaptığı iş bu ama çok iyi yapıyor. VERT'i eşfomanınıza veya belinize klipsi ile takıyorsunuz. Cihazı Bluetooth ile iOS üzerinde indireceğiniz uygulamaya tanıtıyorsunuz ve basketbol antrenmanına hazırsınız.

VERT içindeki sensörleri ile size ne kadar hızla zıpladığınızı, ne kadar yükseğe çıktığınızı söylüyor ve genel performans raporları hazırlıyor. Böylece hem siz, hem de koçunuz fiziksel gelişmeyi anında takip edebiliyorsunuz. İlk bakışta çok uçuk gelebilir ama spor endüstrisindeki teknoloji kullanımına ne kadar para yatırıldığını düşünürseniz, bu cihaz hiç de tuhaf bir fikir değil.

ABD ulusal kadın voleybol takımının resmi olarak kullanmaya başladığı VERT'i web sitesinden 125 Dolar'a satın alabiliyorsunuz. Yanında da istediğiniz renk tutturma kayışı bedavaya geliyor.

The post Ne Kadar Zıpladığınızı Size VERT Söylesin appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: Siberguvenlikhaberleri

Son Dakika Teknoloji Ne Kadar Zıpladığınızı Size Vert Söylesin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement