Minibüs ile Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Minibüs ile Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Minibüs ile Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada minibüs sürücüsü yaralanırken, otomobil sürücüsü araçta sıkışarak feci şekilde can verdi.

25.01.2015 22:51  Güncelleme: 08:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Minibüs ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada minibüs sürücüsü yaralanırken, otomobil sürücüsü araçta sıkışarak feci şekilde can verdi.

Kaza, bugün akşam saat 16.30 sıralarında Bozdoğan Karayolu üzerinde bulunan Akçay mevkiinde meydana geldi. Seyyar tatlıcılık yapan üç çocuk babası Tahsin Altay (53) 09 PR 408 plakalı minibüsüyle Alamut Köyü'nden Nazilli yönüne seyir halindeyken, karşı yönden gelen Cemal Üstünova (33) idaresindeki 09 ZF 125 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Üstünova araçta sıkışırken, minibüs sürücüsü Altay yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık, AKS 110 ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Üstünova'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Üstünova'nın sıkıştığı yerden AKS 110 ekiplerinin 1 saatlik çalışması sonucu çıkartılan cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Nazilli Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan Altay'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Minibüs ile Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Vatandaşların Taleplerini Dinliyor
    10:53 Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Vatandaşların Taleplerini Dinliyor

    Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerini dinleyerek not alıyor ve gereğinin yapılması için talimat veriyor.

  • Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı
    10:47 Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) yıllık 49,92, aylık yüzde 3,59 arttı. Şubat ayında tarımsal girdi fiyatları bir önceki aya göre yüzde 3,59, bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 11,37, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 49,92 artış gösterdi. Veteriner harcamaları yıllık değişimde en yüksek artışı gösterirken, aylık değişimde ise diğer mal ve hizmetler grubu öne çıktı.


Advertisement