Nazilli'de Emeklilere İndirim İmkanı - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Emeklilere İndirim İmkanı

Nazilli\'de Emeklilere İndirim İmkanı

Türkiye Emekliler Derneği Nazilli Şubesi, üyelerine yüzde beş ile elli arasında indirim imkanı sundu.

25.11.2014 10:09  Güncelleme: 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Nazilli Şubesi, üyelerine yüzde beş ile elli arasında indirim imkanı sundu.

İlk etapta 6 bin 600 dernek üyesinin faydalanacağı indirim kartın, kısa sürede derneğe üye olmayan Nazilli ve çevre ilçelerdeki yaklaşık 22 bin emeklinin, dernek üyesi yapılarak kart sahibi olması planlanıyor. Özel hastaneler başta olmak üzere marketlere kadar anlaşmalı işyerleri ile yapacakları protokol gereği yüzde 5 ile yüzde 50 arasında indirim kazanan üye ve üyelerin bakmakla yükümlü oldukları aileleri için hazırlanan projenin emeklilere büyük destek olması bekleniyor.

18 TL olan yıllık dernek üyelik aidatını yapılan çalışmalar ile emeklilerin cebine 118 TL olarak geri dönmesi için çalıştıklarını ifade eden Türkiye Emekliler Derneği Nazilli Şube Başkanı Faruk Baştepe; "Dernek üyesi olan emeklilerimizin bu indirimlerden faydalanmasını istiyoruz. Türkiye genelindeki bazı şubelerimizde uygulamaya konulan ve başarılı olan bu indirim kart sistemi sayesinde kazanan emeklilerimiz oluyor. 6 bin 600 kayıtlı üye sayımızı artırmak hedefimiz. 1 ay gibi kısa sürede tanıtım yapmamamıza rağmen indirim çalışmasını duyan 15 emeklimiz kayıt yaptırdı. Şimdiki öncelikli hedefimiz üyemiz olmayan yaklaşık 22 bin emekliye ulaşmak, ardından bu indirim oranları ve indirim anlaşması yaptığımız 16 firmayı arttırmak" dedi.

18 TL'YE ÜYELİK

İndirimlerden yararlanmak isteyen emeklilerin yıllık 18 liraya üye olabileceğini söyleyen Başkan Faruk Baştepe; "Nazilli ve 6 çevre ilçede yaklaşık 27 bin emeklimiz var. Bunların da üye olduğunda gücümüzün artacağı gibi işyerleri ile pazarlık gücümüzde artacak. Bu nedenle tüm dernek üyelerimize ve henüz üyemiz olmayan emeklilerimizi derneğimize davet ediyoruz. Bu gün gelinen noktada emeklilerimizin her kuruşa ve her indirime ihtiyacı var. Gelin birlik olalım, gücümüze güç katalım ve indirimlerden faydalanalım. Ayda iki çay parasına büyük indirimlerden yararlansınlar" şeklinde konuştu.

ANLAŞMALI İŞYERLERİ

Referans Hastanesi'nde 'yüzde 10', Erçalışkanlar Ticaret tüp alımı '5 TL' indirim, Elmalı Home Alışveriş Merkezi'nde kampanyalı ürünler hariç 'yüzde 10', Asya Gıda'da tekel ve kampanyalı ürünler hariç 20 TL üzeri alışverişlerde 'yüzde 5', Çelik Makine'de doğalgaz hizmeti ve malzemede 'yüzde 10', Enes Güneş Enerji Sistemleri 'yüzde 10', Erol Kundura 'yüzde 10', CHIP Bilgisayar işçilikte 'yüzde 50', Gelişim Medikal 'yüzde 10', Zeki Optik 'yüzde 10', Köseoğlu Ticaret'te 20 TL üzeri alışverişte 'yüzde 5', Sümer Giyim 'yüzde 20', Öztunçlar Halıcılık 'yüzde 15', Profesyonel Halı Yıkama'da 'yüzde 10', Akgül Ofset Matbaacılıkta 'yüzde 15've Mert Çiçekçilikte yapılan alışverişlerde 'yüzde 10' indirim yapılacak. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Emeklilere İndirim İmkanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement