Nanı: "İyi Yolda Olduğumuzu Söyleyebilirim" - Son Dakika
Spor

Nanı: "İyi Yolda Olduğumuzu Söyleyebilirim"

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Luis Nani, "Takımımız her geçen gün biraz daha güven kazanıyor.

28.08.2015 00:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Luis Nani, "Takımımız her geçen gün biraz daha güven kazanıyor. Şu ana kadar iyi yolda olduğumuzu söyleyebilirim" dedi.

Yunan ekibi Atromitos'u 3-0 ile geçerek UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalan Fenerbahçe'de, Portekizli yıldız Luis Nani, maç sonrası açıklamalarda bulundu. "Takımımız her geçen gün biraz daha güven kazanıyor" diyen Portekizli yıldız, "Hocamız bize her gün neler beklediğini anlatıyor biz de onun felsefesini sahaya yansıtmak için elimizden geleni yapıyoruz. Şu ana kadar iyi yolda olduğumuzu söyleyebilirim" şeklinde konuştu.

"KOŞMAM GEREKİYORSA KOŞARIM, ÖNEMLİ OLAN TAKIMIN KAZANMASI"

Farklı sistemler denediklerini belirten Nani, "Sistemimiz maç maç değişkenlik gösteriyor. Birilerinin çok koşması gerekecek bu takımda. Buna mecburuz. Hocamızın gösterdiğini yapmaya mecburuz. Hocamız basan mücadele eden bir takım istiyor. O nedenle biz hepimiz çok koşmamız gerektiğinin farkındayız. Benim için koşmak asla sorun olmadı bundan sonra da olmazı. Allah'a şükür koşabilecek kapasitem var. Koşmam gerekiyorsa koşarım önemli olan takımın kazanması" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Nanı: 'İyi Yolda Olduğumuzu Söyleyebilirim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement