Nail Ömer'in Peşinden Gidiyor - Son Dakika
Güncel

Nail Ömer'in Peşinden Gidiyor

Nail Ömer\'in Peşinden Gidiyor

25 Mart 2013 Pazartesi saat 19.50'de 7 .bölümü ile ekrana gelecek olan "Beni Böyle Sev" de heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

23.03.2013 15:41  Güncelleme: 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BENİ BÖYLE SEV HEYECAN DOLU BİR BÖLÜMLE GELİYOR!

Reha'nın Ömer'i kaçırıp onun ağzından yazdığı mesaj ortalığı karıştırmıştır. Ayşem, çok üzgündür ve kimse Ömer'in neden böyle bir şey yaptığına anlam verememektedir. Ömer ise elleri kolları bağlı halde İstanbul'a doğru yol alırken, babasına direnmeyi sürdürür.

Onun kendi rızasıyla gitmiş olabileceğine bir türlü ikna olmayan Haluk ve Halil bu düşüncelerini Nail'le paylaşırlar. Bunun üzerine Nail, her şeyi Ömer'in ağzından duymaya karar verir ve Reha'ların peşi sıra yollara düşerler… Fırsatı değerlendiren Seda, bu sırada Ayşem'i, Ömer'den vazgeçirmek için kendince bir yol izler.

Öte yandan, kısa zamanda kaynaştığı İnci'nin yalnız olmasına gönlü razı gelmeyen Nilay'ın onun hakkında ilginç bir fikri vardır. Bu fikir Kerem'in hiç hoşuna gitmeyecektir.

Beni Böyle Sev"de Zeynep Çamcı, Alper Saldıran, Güven Kıraç, Lale Mansur, Altan Gördüm, Atılgan Gümüş, Didem İnselel, Erdem Akakçe, Bala Atabek, Burcu Altın, Fatih Koyunoğlu, Meral Asiltürk, Mert Turak gibi oyuncular bulunuyor.

BSK YAPIM adına Çağrı Bingüller ve Başak Bingüller'in yapımcılığını üstlendiği Beni Böyle Sev her pazartesi 19.50'de Türkiye'nin televizyonu TRT 1 ve TRT 1 HD'de

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nail Ömer'in Peşinden Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement